17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajări masive la ANAF

Angajări masive la ANAF

ANAF intenţionează să treacă la un proces de întinerire a instituţiei, în condiţiile în care se confruntă cu îmbătrânirea personalului. ANAF va scoate la concurs, luna următoare, peste 200 de posturi.

“De cinci ani nu s-au mai organizat concursuri. În luna iunie vom demara primul concurs, sunt 260 de posturi, pornind de la o realitate – ANAF are o structură de personal îmbătrânită. Eu îmi doresc ca, alături de noi, să vină în perioada următoare tineri (economişti, jurişti) care să lucreze şi să îşi facă o carieră în această instituţie importantă a statului. Pentru a asigura o recrutare cât mai corectă, pentru a ajunge cei mai buni oameni să lucreze în ANAF, pentru prima dată în istoria ANAF subiectele la care vor trebui să răspundă cei care vor dori să se angajeze la Fisc vor fi extrase de un program informatic înaintea examenului”, a declarat vineri Lucian Heiuş, noul preşedinte al ANAF

Un consilier superior la ultima treaptă primește un salariu de 6.200 de lei. Un asistent are 3.600 de lei net, iar un director ANAF are vreo 9.600 de lei net.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS