6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAfaceri de succesAfaceri de succes. Centrul Medical Phoenix, de 11 ani în inima Olteniei

Afaceri de succes. Centrul Medical Phoenix, de 11 ani în inima Olteniei

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centrul Medical Phoenix a ajuns să deţină 33 de cabinete medicale. În medie, 3.000 de pacienţi trec lunar pragul Centrului. În 2018, a fost un moment de referinţă pentru Phoenix. Din acel an, Centrul a intrat în „marea familie Medicover”. Luni, 9 martie 2020, Centrul Medical Phoenix împlineşte 11 ani de existenţă. Gazeta de Sud are o urare pentru partenerii noştri: La mulţi ani şi succes în activitate!

Spitalele private prin contur în lumea afacerilor din Craiova. Populaţia este din ce în ce mai deschisă să caute servicii medicale din sistemul privat. Acest fapt face ca spitalele private să aibă din ce în ce mai mare căutare în rândul populaţiei.


Centrul Medical Phoenix a fost înfiinţat în 9 martie 2009. Astăzi se împinesc 11 ani de când unitatea medicală activează în Craiova. Unitatea medicală privată a apărut din dorinţa de a oferi locuitorilor Craiovei servicii medicale de calitate. Dar şi pentru a dezvolta o nouă filosofie în businessul medical: plasarea pacientului şi a nevoilor sale în centrul sistemului medical. În următorii trei ani de la înfiinţare, Phoenix a dezvoltat un centru de diagnosticare şi tratament al osteoporozei. Acesta este pe strada Ştefan cel Mare din Craiova. Respectivul centru a devenit de referinţa în zona Olteniei.

Între 2012 şi 2014 Phoenix a dezvoltat două noi unităţi spitaliceşti în Craiova cu internări de zi. În plus, a conturat şi o unitate spitalicească cu internare continuă în specialitatea Recuperare Medicală, în cartierul Catargiu. Tot anului 2012 îi corespunde şi constituirea echipei medicale cu: Dr. Oana Mihăilescu, Dr. Daniela Papuc, Dr. Carmen Dragomirescu, Dr. Anca Grama, Dr. Ionuţ Vasile. Tot atunci s-a extins echipa şi cu asistentele medicale şefe Corina Alexandru şi Ivona Nicola.

„Putem afirma cu mândrie că toate persoanele din echipa medicală numite mai sus se afla în continuare la Phoenix şi azi, după 8 ani neîntrerupţi. Anul 2014 a însemnat o nouă provocare şi anume extinderea Centrului Medical Phoenix în zona Olteniei, prin deschiderea a două noi unităţi spitaliceşti cu internare de zi în Slatina, respectiv în Târgu-Jiu”, au menţionat reprezentanţii Centrului Medical Phoenix.

Pentru Centrul Medical Phoenix, pacientul este o prioritate

În momentul de faţă, Centrul Medical Phoenix oferă servicii medicale de top la nivelul Olteniei. Are 33 de cabinete, cu 14 specialităţi medicale, 90 de paturi de internare de zi şi 25 paturi de internare continuă. Centrul Medical Phoenix este prezent prin opt centre medicale în cinci oraşe, din patru judeţe ale Olteniei.

O altă parte din echipa Centrului Medical Phoenix/Phoenix Medicover


Phoenix Medicover are peste 200 de angajaţi şi colaboratori în toata Oltenia. În perioada imediat următoare echipa va creşte prin cooptarea unor reputaţi medici şi a altor profesionişti din zona medicală. „Fără îndoială, secretul nostru a stat în resursa umană, având marele noroc să beneficiem de o echipă managerială profesionistă cât şi o echipă medicală de excepţie.

Prioritatea numărul unu este pacientul, iar în acest moment putem spune că lunar ne trec pragul în medie peste 3.000 de pacienţi. Acest lucru înseamnă pentru Centru o mare responsabilitate şi un mare volum de muncă”, au precizat reprezentanţii Centrului Medical Phoenix.

Planuri de viitor, pentru Phoenix Medicover Craiova

Anul 2018 a însemnat un moment de referinţă pentru Phoenix. Este anul în care Centrul a decis intrarea în „marea familie Medicover”. Acest parteneriat a venit natural, de la sine dat fiind ca Phoenix şi Medicover împărtăşesc aceleaşi valori umane şi aceeaşi viziune. De atunci, brandul s-a conscrat pe piaţă drept Phoenix Medicover.

„Intrarea noastră în această mare companie europeană ne-a dat ocazia să beneficiem de vasta experienţă Medicover în furnizarea de servicii medicale, acest lucru aducând doar beneficii pacienţilor noştri. Din acel moment până azi am adus, multumită Medicover, patru noi specialităţi, aparatură medicală de ultimă generaţie. Precum şi o îmbunătăţire per ansambu a serviciilor medicale oferite pacienţilor noştri. În următoarele trei luni vom mai aduce două noi specialităţi în cadrul Phoenix Medicover Craiova: Oftalmologie şi Dermatologie, ambele specialităţi vor beneficia de aparatura medicală de nivel european”, au spus reprezentanţii Phoenix Medicover.

Ce reprezintă Gazeta de Sud pentru Phoenix Medicover

La fel ca în cazul celorlalte afaceri prezentate în paginile GdS în ultima perioadă, societatea a fost întrebată ce reprezintă Gazeta de Sud pentru Centru.

“Gazeta de Sud a însemnat pentru Phoenix Medicover un partener serios, loial, probabil cel mai bun şi cel mai vechi partener media al nostru. Şi am dori să profităm de această ocazie şi să vă urăm un sincer: La multi ani, Gazeta de Sud!”, a declarat dr. Ionut Vasile, director executiv al Phoenix Medicover.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS