25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNiego deschide două hypermarketuri dedicate animalelor şi plantelor în Slatina

Niego deschide două hypermarketuri dedicate animalelor şi plantelor în Slatina

Compania Niego, cunoscută pe piaţa produselor destinate animalelor, deschide astăzi, 26 aprilie, la Slatina, hypermarketul NiegoMaxiPlant. Aici, slătinenii vor găsi o gamă largă de produse fitosanitare, dar şi o farmacie fitosanitară.

În pregătire este şi deschiderea NiegoMaxiPet, care va avea loc pe data de 02.05.2022. Hypermarketul va include o farmacie veterinară, produse de uz veterinar, animale vii şi păsări.

NIEGO SRL este o companie de import şi distibuţie a produselor destinate animalelor de companie cu o experienţă solidă pe piaţa de profil, de aproape trei decenii. De 28 de ani, compania se adresează magazinelor specializate (pet shop) , cabinetelor veterinare, crescătorilor, cabinetelor cosmetice, magazinelor online şi celor care au alte puncte de comercializare, cu produse ce se adreseaza animalelor de companie.

“Pentru noi, satisfacţia clienţilor a fost de la bun început o prioritate, probabil că şi acest lucru a contribuit la longevitatea noastră”, spun reprezentanţii Niego.

Compania comercializează o gamă largă de produse veterinare, medicamente veterinare şi servicii medicale veterinare, fitosanitare.

Reţea amplă de distribuţie

Niego deţine, în prezent, 6 farmacii veterinare, un cabinet veterinar, 2 depozite şi un magazin de desfacere şi echipa sa cuprinde 72 de angajaţi.

Compania îşi desfăşoară activitatea prin reţelele de distribuţie din Oltenia, Argeş, Teleorman, Vâlcea, Dâmboviţa, Gorj, Mehedinţi, Dolj, Ilfov, Bucureşti şi Giurgiu, cu peste 1000 de clienţi.

“Avem şi respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel ridicat de calitate pentru produsele şi serviciile noastre. Şi acordăm atenţie instruirii personalului nostru, pentru că ştim că toate aceste lucruri se adaugă la formula succesului şi longevităţii noastre”, spune conducerea companiei.

Niego oferă o gamă variată de produse de top, precum hrană, cosmetice, produse de igienă, produse antiparazitare, jucării, accesorii. Prin mărcile pe care le comercializează, compania le oferă clienţilor cele mai bune soluţii, pe baza ultimelor cercetări, la nivel mondial, în domeniul nutriţiei şi sănătăţii animalelor de companie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS