10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPeste cinci milioane de lei de la bugetul local pentru Cantonamentul din Luncă

Peste cinci milioane de lei de la bugetul local pentru Cantonamentul din Luncă

Administrația locală craioveană a scos la licitație lucrările la clădirea și împrejmuirea terenurilor de la Centrul de Recuperare Luncă, după ce a refăcut, mai întâi, terenurile. Pentru clădirea aflată în prezent în paragină și pentru gardul împrejmuitor, Primăria Craiova pune la bătaie din bugetul local suma de 5.355.206,91 lei (exclusiv TVA). Contractul cuprinde „servicii de proiectare și asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții Reabilitare și modernizare Centru Recuperare Luncă, B- Clădiri și împrejmuiri“. Termenul până la care firmele interesate își pot depune ofertele este 14 noiembrie 2016.
Lucrările care urmează să fie realizate în cadrul contractului vizează, în mare parte, „curățarea clădirii la exterior și interior până la structura de rezistență, reconsolidarea structurii, unde este cazul, aplicarea finisajelor noi, instalații și schimbarea gardului împrejmuitor“. La finalul lucrărilor, clădirea trebuie să aibă la parter un hol, patru camere pentru oficiali, bucătărie, sală de mese, cabinet medical, vestiare pentru sportivi, sală de fitness și jacuzzi, spa, camere masaj și cameră tratament criogenic și saună. Totodată, parterul va fi extins cu 180 mp. La etaj vor fi amplasate camerele și apartamentele destinate sportivilor.
Refacerea Cantonamentului a început cu amenajarea celor două terenuri de fotbal, pentru care s-a adus gazon din Austria și s-au cheltuit 1.591.380,24 lei. Lucrările au demarat în luna octombrie a anului trecut și, deși termenul era de 60 de zile, fără perioada de proiectare, recepția nu a fost făcută până în prezent. „Nu s-a făcut recepția celor două terenuri de la Cantonamentul din Luncă. Mai avem zilele acestea de aplicat ultimul îngrășământ necesar gazonului natural și în săptămânile următoare se va face recepția“, a precizat Laurențiu Corcău, proiect manager la SC MarsTan Life Sport SRL din Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS