10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCompanii nipone, invitate să investească în judeţul Dolj

Companii nipone, invitate să investească în judeţul Dolj

\n

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat, azi, la o întâlnire cu reprezentanţii a cinci companii nipone care dezvoltă tehnologii de tratare a apei şi de epurare a apelor uzate, eveniment organizat de Compania de Apă Oltenia S.A. şi Organizaţia Japoneză pentru Comerţ Exterior (JETRO).

În cadrul discuţiilor, Ion Prioteasa, preşedintele CJ, le-a prezentat invitaţilor judeţul Dolj, reliefând posibilităţile investiţionale şi facilităţile oferite întreprinzătorilor, precum şi principalele proiecte derulate, dar şi pe cele de perspectivă.

Alături de președintele Consiliului Județean Dolj, la întâlnirea organizată azi au mai participat directorul general al Companiei de Apă Oltenia S.A., Constantin Mitriță, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Oltenia“, Aurel Dincă, exponenți ai Administrației Bazinale de Apă „Jiu“, ai autorităților locale, mediului de afaceri și altor operatori regionali de apă din țară. Delegația niponă a fost formată din reprezentanți ai JETRO și ai companiilor Hitachi, Mitsui & Co., Henki, Marubeni și Mitsubishi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS