10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMagazinul Media Galaxy se deschide astăzi în Craiova

Magazinul Media Galaxy se deschide astăzi în Craiova

http://www.youtube.com/watch?v=LYMnNUSeCNw

\n

Showroom-ul situat în curtea Electroputere Mall este specializat pe electronice şi componente IT. Noul magazin se întinde pe 2.500 de metri pătraţi, are 10.000 de produse şi afişează, doar în acest weekend, reduceri de un milion de lei. Compania a creat 30 de locuri de muncă.

Magazinul specializat pe electronice şi IT, Media Galaxy Craiova, îşi deschide astăzi porţile, de la ora 10.00, în spaţiul de lângă Electroputere Mall, chiar lângă Decathlon. Deşi Media Galaxy este un concept specific vânzărilor online, deţinătorul brandului – Altex Grup – a decis completarea vânzărilor pe internet cu un magazin, în care clienţii să simtă produsele, „pentru că nimic nu se compară cu experienţa de a vedea produsul“, a spus Dan Ostahie, deţinătorul companiei.
În noul showroom se găsesc 10.000 de produse, clasate în peste 80 de game, iar, în aceste zile, reducerile care se pun la bătaie totalizează un milion de lei, spun reprezentanţii magazinului. Aceştia adaugă că cele mai mari discounturi în acest weekend vor fi la televizoare de ultimă generație, tablete, smartphone-uri, precum și la diverse alte gadget-uri, jocuri video şi electrocasnice. Reducerile anunţate ieri de companie, la conferinţa de presă ce a precedat deschiderea oficială de astăzi, sunt valabile doar pentru acest weekend. Reprezentanţii companiei au explicat şi care a fost raţiunea apariţiei acestui magazin în Craiova. „Avem discounturi valabile doar în aceste zile, 28, 29 şi 30 martie. Sunt discounturi de 30, 50 şi 75%, dar sunt cu stoc limitat. Noi avem foarte mulţi clienţi din Craiova. Am observat pe online-ul de la Media Galaxy foarte mulţi clienţi din Craiova“, a precizat Carmen Căpitănescu, directoarea de marketing a Media Galaxy.
Ea a precizat că produsele care au fost aduse în showroom-ul din Craiova au fost selectate în urma unui sondaj efectuat printre locuitorii urbei. În funcţie de răspunsurile şi doleanţele lor, Media Galaxy a negociat cu furnizorii de electronice şi echipamente.

„Viaţa digitală ne domină!“

Dan Ostahie, care este director executiv şi fondator al Altex – compania care a creat Media Galaxy – a explicat, ieri, la Craiova de ce a deschis acest magazin în Bănie: „Astăzi prezentăm un altfel de magazin, care oferă altă experienţă cumpărătorului. Trendul pieţei s-a schimbat în ultima perioadă. Viaţa digitală ne domină! Iar nevoia de accesorii şi de informaţie ne-a schimbat modul de a fi“.
Grupul Altex a investit un milion de euro în showroom-ul Media Galaxy din Craiova, care se întinde pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi. De asemenea, au fost create 30 de locuri de muncă, iar media de vârstă a noilor angajaţi este de 27 de ani. Majoritatea salariaţilor oferă şi consultanţă de vânzări, în sensul că acordă asistenţă potenţialilor cumpărători care intră în magazin. De altfel, directorul adjunct al magazinului Media Galaxy Craiova, Dragoş Stăvaru, a spus că întreaga echipă de angajaţi a realizat acest magazin din Bănie. „Nu ne rămâne decât să aşteptăm clienţii!“, a spus el.

O autostradă care să lege Craiova de Bucureşti – mai mult decât utilă

Deţinătorul unuia dintre cele mai mari grupuri de retail de pe piaţa electro-IT din România, care a avut afaceri de 250 de milioane de euro în 2012, a subliniat, ieri, la Craiova, cât de importantă este infrastructura rutieră pentru investitorii din această zonă a ţării, ca şi pentru cei potenţiali. „Investiţiile private din această zonă a ţării, cum ar fi cea de la Ford, dacă ar fi urmate şi de investiţii ale guvernului, ar fi foarte bine venite, pentru a ajunge în timp util de la Bucureşti la Craiova. Şi ar fi utilă şi pentru investitorii care ar veni să bagă bani la Craiova. Sper ca peste doi ani, când vin de la Bucureşti, să vin pe autostradă până aici, la Craiova“, a spus Dan Ostahie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS