Acasă Bani & Afaceri Duster, pe locul 4 în topul celor mai bine vândute 25 de...

Duster, pe locul 4 în topul celor mai bine vândute 25 de modele din Rusia

-

Duster este pe locul al patrulea în topul celor mai bine vândute 25 de modele pe piaţa din Rusia, clasament în care Logan şi Sandero ocupă poziţiile 13 şi 14, potrivit datelor publicate miercuri de Asociaţia Companiilor Europene din această ţară, conform Mediafax.
În primele zece luni ale acestui an în Rusia au fost comercializate 68.163 de vehicule Duster, de peste două ori mai multe faţă de 33.930 de vehicule vândute în aceeaşi perioadă a anului trecut. La începutul acestui an Duster se afla pe poziţia a cincea între cele mai vândute 25 de modele din Rusia.
În luna octombrie au fost vândute 7.737 de vehicule Duster, cu 16% mai multe comparativ cu intervalul similar din 2012.
Vânzările de autoturisme Logan au scăzut în perioada ianuarie-octombrie cu 17%, la 42.721 de unităţi, dar în octombrie au urcat cu 23%, la 4.380 de maşini.
Sandero a înregistrat un declin de 10% al livrărilor în primele 10 luni, la 36.106 unităţi, iar în octombrie vânzările s-au redus cu 1%, la 3.616 unităţi.
Duster, Logan şi Sandero sunt comercializate în Rusia sub brandul Renault.
Pe primele trei locuri s-au plasat în ordine modelele Granta (Lada), Solaris (Hyundai) şi New Rio (Kia).

ȘTIRI VIDEO GdS

VIDEO / Corneliu Papură: Nu ne pregătim să câştigăm meciurile amicale

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, nu s-a arătat îngrijorat de bilanţul jocurilor de verificare din Antalya. Tehnicianul explicat că în amicalul...