10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriViniete de parcare, la benzinării

Viniete de parcare, la benzinării

Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Craiova se pregăteşte să încheie un contract cu un important concern specializat în comercializarea de carburanţi, pentru a putea să vândă viniete de parcare în toate benzinăriile acestei firme de pe raza municipiului.
„Contractul va fi perfectat zilele acestea, dând astfel posibilitatea celor care tranzitează oraşul să achiziţioneze viniete de parcare atât pe timpul nopţii, cât şi pe timpul zilei, în weekenduri sau după orele de program ale ghişeelor Direcţiei de Impozite şi Taxe“, a explicat Ionel Petrescu, directorul executiv al Direcţiei de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Craiova.
Comercializarea prin intermediul unor benzinării a vinietelor care oferă dreptul de a parca pe domeniul public reprezintă una dintre măsurile prin care municipalitatea încearcă să crească încasările la bugetul local. Proprietarii autovehiculelor surprinse pe domeniul public fără o asemenea vinietă de parcare în parbriz riscă amenzi de până la 500 de lei, aplicarea acestor sancţiuni contravenţionale intrând în atribuţiile Poliţiei Locale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS