Top Gel a îngheţat bine criza

Autori


Fabrica de îngheţată a reuşit să-şi consolideze afacerea în ultimii ani. Anul trecut a produs 7.800 de tone de îngheţată, iar anul acesta cornetul fabricat la Top Gel s-a vândut în 15 milioane de exemplare.

Îngheţata Top Gel a topit gusturile românilor şi pe perioada crizei. Producătorul local de îngheţată, a cărui fabrică se află în comuna doljeană Cârcea, a reuşit să ajungă în această vară la aproape 700 de salariaţi şi la 25.000 de clienţi distribuiţi pe întreg teritoriul ţării. Afacerea s-a dezvoltat constant în ultima perioadă, datorită „unui mix de investiţii complexe“, aşa cum afirmă managerul companiei, Adriean Asan Mic. GdS vă prezintă cum a reuşit o companie locală să învingă barierele legate de piaţa de desfacere, de scăderea consumului şi de creşterea fiscalităţii, probleme cu care se confruntă mii de alte firme în această perioadă.

Cum a început totul

Afacerea cu îngheţată a început în 1994. În 2006, deja s-a construit fabrica modernă de la Cârcea, unde se produc acum 90 de sortimente de îngheţată. Asociatul unic de acum, Petre Popa, are 55 de ani şi este de profesie prelucrător prin aşchiere. „Pentru mine brandul Top Gel înseamnă totul! Încă de pe vremea lui Ceauşescu am vrut să fac afacerea mea şi încă de pe atunci aveam şi altceva, pe lângă salariu. Am fost muncitor. Am început afacerea cu un dozator de suc în 1992. Apoi am trecut la maşini de îngheţată pe care le puneam în magazine. Apoi am ajuns la producţie“, povesteşte Petre Popa, proprietarul fabricii Top Gel. El consideră că în România piaţa îngheţatei are potenţial de dezvoltare: „Se poate şi mai mult de atât. La noi îngheţata este un produs de impuls, pe care omul îl cumpără şi îl mănâncă pe stradă, pe când în străinătate îngheţata este un desert, consumat mult mai des“.

Reţeta succesului: calitate bună, preţ mic şi costuri reduse


Top Gel deţine o cotă de piaţă de 16-18% pe ţară. În anii crizei, compania şi-a mai deschis şapte puncte de lucru în Sibiu, Roşiori de Vede, Buzău, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Călăraşi şi Giurgiu. „Atuul nostru este calitate foarte bună la un preţ competitiv şi o distribuţie naţională ponderat echilibrată, cu costuri de distribuţie foarte bine ţinute sub control“, a explicat directorul companiei, Adriean Asan Mic. Din cauza creşterilor repetate ale costurilor cu carburanţii, Top Gel s-a axat pe mijloace auto frigorifice cu consum mic de carburant. Au fost reconfigurate traseele de distribuţie, pentru a eficientiza transportul îngheţatei în toată ţara şi pentru a reduce costurile. Compania face investiţii în continuare, explică managerul, şi chiar pe timpul crizei s-au eficientizat echipamentele: „Flota noastră de 21.000 de congelatoare pe care le avem în toată ţara trebuie menţinută în condiţii excelente“. Deşi afacerea se autofinanţează, pe finalul iernii, când începe producţia mare, iar vânzările sunt la un nivel redus, compania apelează la linii de credit de la bănci. În anii 2006-2008, afacerea cu îngheţată a crescut aproape exponenţial, susţine Adriean Asan Mic, ani în care fabrica a produs la capacitate maximă, iar din 2009 şi până în prezent au existat creşteri, în ciuda crizei.

Îngheţata la cornet – produsul „tractor“

Într-un an bun, cum ar fi 2010, de exemplu, fabrica a produs 7.800 de tone de îngheţaţă. Produsul de top fabricat lângă Craiova care deţine recordul de vânzări în companie este cornetul la preţ de un leu, care anual se vinde în milioane de exemplare pe tot teritoriul ţării. „Cornetul este produsul «tractor» al Top Gel şi este cel mai vândut dintre toate. Pe primele şapte luni ale anului s-au vândut 15 milioane de exemplare. Sperăm ca anul viitor să vindem câte un cornet pentru fiecare locuitor al ţării“, a precizat managerul Adriean Asan Mic. Firma obţine materia primă de pe piaţa internă, dar mai şi importă câteva ingrediente. Cu eficientizarea costurilor, cu investiţii echilibrate şi bine gândite, cu un produs la preţ mic pe piaţă, TOP GEL PROD a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 15,7 milioane de euro şi un profit de 1,25 milioane de euro. Pe 2011, după prima jumătate a anului, compania a realizat o cifră de afaceri de 9,7 milioane de euro şi un profit de 1,43 milioane de euro. O bilă albă pentru companie este faptul că afacerea a pornit într-o perioadă în care România a devenit o societate de consum şi acest lucru le-a permis celor din companie să-şi consolideze afacerea. Pe perioada iernii, în fabrică rămân 480 de angajaţi, plătiţi din ceea ce s-a realizat în restul anului. Ca şi bilă neagră, aceasta este pentru fiscalitatea excesivă. Reprezentanţii companiei susţin că taxele ce trebuie plătite la stat cocoşează companiile, dar şi pe angajaţii din mediul privat. „Suntem nemulţumiţi de cota de TVA, de impozitul pe venit şi, mai ales, de impozitul pe muncă, adică de contribuţii. Dacă diminuezi contribuţiile şi laşi mai mulţi bani oamenilor, atunci va creşte şi consumul“, a afirmat Petre Popa, deţinătorul companiei. 

Deşi în 2010 faţă de 2009 profitul Top Gel (exprimat în euro) a scăzut, firma spune că şi-a consolidat poziţia pe piaţă. În plus, reprezentanţii companiei recunosc faptul că afacerea cu îngheţată este meteo-dependentă: dacă e vremea bună, atunci şi vânzările cresc. „Criza ne-a afectat creşterea, dar şi aşa firma s-a dezvoltat. Se simte faptul că nu mai sunt aşa mulţi bani pe piaţă“, a menţionat Petre Popa. Comenteaza acum

52 Comentarii

 1. nic said:

  si totusi e cea mai proasta inghetata…. cum pana mea puteti sa mancati asa ceva?! cam toate celelalte sunt mai bune, asta parca e de cauciuc :))

 2. de ... said:

  Ba mie imi place , chiar si catelusa mea maninca cu placere , e ieftina si buna.
  Daca vreti o reclama , TOP GELl , cokerul meu e gata , binenteles contra cost ca si inghetata e pe bani….

 3. lool said:

  La munca saracilooor nu mai comentati aiurea despre oameni care inca muncesc si realizeaza ceva in ****-ul asta de tara. Inghetata top gel nu a fost printre cele mai stralucite dar acum a ajuns printre cele mai bune, dar gusturile nubse discuta. Bravo familiei Popa si cat mai multi angajati pe viitor.

 4. zil said:

  Am fost in fabrica, e o mare investitie si se respecta toate standardele.
  E chestie de gust si de pret cu inghetzata.

 5. iooo said:

  habar n-am daca i-am mancat astuia inghetata da macar omu face ceva ,o fi furat n-o fi furat ,totusi da de lucru la niste omeni care altfel ar fi fost pe plantatii traind cine stie ce drame pe la draq in praznic ,nu e buna inghetata astuia ? da e mai buna aia venita pe vapor de peste mari si tari? singurul mod in care putem da inainte e sa consumam produse nationale ,evident in limita decentei n-ar strica ca oamenii sa se uite pe eticheta cand cumpara un bun ,uite de acum inainte ma uit si de top gelu astuia daca am chef de inghetata.

 6. neamtu said:

  felicitari patronului….un produs romanesc ,..luati exemplu si faceti si voi…la mai mare si cati mai multi angajati pe viitor si salariile sa fie pe masura muncii prestate,

 7. marian said:

  domnu petre e ca rambo ! bravo lui ! multi vorbesc ca ar lua steroizi insa personal nu cred asta ! ms !

 8. angajat said:

  sunt cei mai mari excroci cei de la top gel, eu am lucrat acolo si stiu cum se lucreaza: lucrezi 12 cu 24 si pe contract te trec cu 8 ore normal, se poarta cu angajatii la fel cum te-ai purta cu niste sclavi. Sunt niste mincinosi. De lucrat in fabrica se lucreaza mizerabil iar inghetata nevanduta de la magazine o iau inapoi cica o pasteurizeaza si ti-o vand tie cumparatorule. De asta a venit si procuratura peste ei ca au inbolnavit cateva persoane de la inghetata. De exemplu pufuletii care cad pe jos ii pun tot punga si ii mananca fraierii care cumpara de la ei. STIU PENTRU CA AM LUCRAT ACOLO, SUNT NISTE MINCINOSI.

 9. cunoscator said:

  Directorul General e meserias, restul conduceriii no comment !!!

 10. cornet said:

  Cat o fi costat articolul asta? Sa spui asa tot ce vrei la superlativ si astia sa scrie exact ceea ce ai spus tu. Sa nu investigheze nimic sa nu intrebe nimic in plus, sa ia totul de bun. Sunt convins ca nr. 10-angajat are dreptate, dar nu se putea scrie asa ceva in articol. Multi baieti de la fabrica de avion au ajuns mari oameni de afaceri in Craiova. Sa fi fost acolo o pepiniera de business-mani? Marile firme din Craiova au ca patroni doar fosti strungari, caratori de span etc. de la aceasta fabrica: Helin, Top Gel, Polystart etc.

 11. JOJO said:

  Daca numai directorul general este meserias bravo lui dar dar nu cred ca poate conduce singur o companie atat de mare probabil mai sunt si alti directori pe acolo dar binenteles ca nu ai probabil niciun avantaj sa ii pupi in dos

 12. Dan said:

  Despre muncitori nu stiu, insa o jurista se plangea mai demult de conditii. Daca a spus adevarul, nu este o mare fericire sa lucrezi acolo.

 13. Dj-11-PPP said:

  Inghetata adevarata, de o calitate exceptionala este BETTY ICE, produsa la Suceava sau AMICII, de la Piatra Neamt. Top Gel nu are altceva decat aroma de vanilie (dar fara gust) si aroma de cacao (a nu se citi ciocolata), dar pusa in diferite forme, caserola, cornet, cutie, etc. Inghetata de rahat, de jeleu de fructe nu au auzit. Calitate indoielnica, gust zero.

 14. comunistu said:

  acum vreo 5 ani am lucrat acolo ca il cunosream pe nea petre si intradevar se munceste ca pe plantatie ,dar omu ma avertizat.cit despre salarii pina in 10mil. maxim binisor zic dar difera de la sectie la sectie,si cu igiena este dupa cum este si omu

 15. pt. Ramona said:

  Poate ar fi fost cinstit sa amintesti ca adevaratul promotor al afacerii nu a fost Mister musculo Petrica ci fostul asociat, care probabil nu a mai rezistat sa suporte caracterul unui individ prea plin de el ,lacom, arogant si atoatestiutor. Cunosc inceputurile acestei afaceri si nu mi-l aduc aminte pe acest unic asociat de acum decat ca pe un trepadus care a stiut sa se foloseasca de banii, echilibrul si bunul simt al celui care a avut cel mai important rol in punerea pe picioare a unei afaceri de succes. Nu stiu de ce Robert Iriza a renuntat la afacere, dar un lucru este evident, acest Popa este un excroc lacom care ii exploateaza la maximum pe angajati, are mult tupeu si cum in Romania numai cu tupeul ajungi si mai departe, asta a reusit.

 16. iri said:

  si eu am lucrat acolo anul trecut dar totul era in regula pana a venit unu TORCEA mare culturist care da intradevar se poarta cu oameni mai rau ca si cu sclavi toata ziua ii injura si ii jingneste binenteles cu aprobarea conduceri in rest numai de bine despre TOP GEL

 17. Jane inghetatu said:

  Chiar daca articolul este comandat , trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor:niste oameni au de lucru, banii care noi ii dam pe inghetate raman in zona nu merg la Suceava sau cine stie unde, fabrica produce la standarde europene ,este in afara orasului unde nu incurca pe nimeni. S-a vorbit de patron, de angajati , eu vreau sa transmit felicitarile mele doamnei Popa care este o Doamna. O familie care face cinste orasului!

 18. Maria said:

  Eu nu am lucrat acolo inghetata e normala e singura firma care produce in oltenia si trece peste criza .Sa fim seriosi omul are capacitate e intrat pe o piata cu concurenta mare plateste salarii si impozite la 400 de oameni stie sa negocieze pentru distributia produsului stie sa limiteze furtul salariatilor si ma refer la benzina pentru distributie ,la obiceiul capatat din comunism ca de la servici trebuie sa plecam cu ceva ,cat de mic dar sa fie ceva. Stie sa investeasca in utilaje care sa-l mentina maine pe piata .Lucrul e lucru si nu discoteca si ajutoare sociale ,e o realitate ca noi consideram munca sclavie tot comunisti au avut grija sa ne spuna.Eu l-as vota primar nu conteaza ca a fost strungar are capacitate !E cu mult mai bun decat Olguta care ne mananca banii de cand a terminat scoala pe traseul primarie-parlament acu iar primarie,e mai bun decat Badea care dupa fotbal nu are o afacere productiva ,e mult mai bun decat Solomon care nu stie decat de fantani teatru de vara parcuri etc si comision personal, Un astfel de primar este bun pentru Craiova Salariatii nemultumiti de bani trebuie sa ceara impozite mai mici ,taxe mai mici si atunci banii vor fi mai multi, trebuie sa voteze cu oameni care au demonstrat ca pot face ceva.

 19. moni said:

  Si eu am lucrat o vara la top gel si nu este asa cum se discuta este chiar foarte curat in sectia de productie iar seful de la prodoctie domnul Olaru este un foarte bun profesionist si cred ca are meseria in sange spun asta pentru ca toate utilajele de acolo nu conteaza ce generatie sunt efectiv se joaca cu ele iar fabrica cred ca o cunoaste mai bine ca pe casa dansului deorece cred ca isi petrece mai mult timp acolo .Asa ca nu mai criticati pentru ca loviti si in anumiti oameni care lucreaza acolo de ani de zile si fara ei Domnul Popa nu cred ca reusea .
  Ar trebui sa va ganditi la asta si dumneavoastra domnule Popa!

 20. coment said:

  e o inghetata foarte buna pe care eu o mananc de ani de zile, si multa lume de altfel pt ca daca nu ar fi asa nu ar avea nici firma succes

 21. pentru moni said:

  moni vezi ca olaru e un papa lapte, azi promite ceva si maine spune ca vor altceva sefii asa ca nu are nici o putere, tot ce vrea adriean face… stiti voi ala care-si tine nevasta acasa si se plimba cu amanta aia a lui din fabrica… vai de capul si familia lui

 22. gabi said:

  Daca e produs romanesc si oltenesc haideti s-o mancam! Cum ar fi, nu cred ca a murit cineva de la inghetata!

 23. noni said:

  nu stiu de olaru cat de papa lapte e dar sigur amanta din fabrica nu este a lui adrian..cred ca toata lumea stie catre cine presteaza ea..

 24. noni said:

  gigel esti ironic acum? 🙂 si-a schimbat-o intre timp si nu stiam..?

 25. in said:

  cine a mancat inghetata in frata italia spania germania o sa stie care e inghetata care e o porcarie:) zi buna

 26. ice said:

  vad ca unele comenturi au fost sterse..deranjeaza cumva adevarul?

 27. pt noni said:

  Am lucrat dar probabil mi-am vazut de treaba mea nu am stat la barfe ca voi asa ca nu cred nimic din ce zici tu pentru ca acolo la sectie chiar a fost cand am lucrat eu un colectiv minunat nimeni nu se leaga de tine daca iti indeplinesti sarcinile de servici dar probabil voi vreti sa nu faceti nimic si decat sa luati salariu

 28. dan said:

  INGHETATA FOARTE FOARTE PROASTA ,ATENTIE ,IN LOC DE CACAO ,PUN COLORANT SI AROMA DE CACAO,IN LOC DE LAPTE PRAF PUN ZER PRAF DIN CHINA. AM LUCRAT ACOLO SI STIU RETETELE IN MARE PARTE.

 29. CristiC said:

  Felicit pe cel care a reusit de la un dozator, si apoi la masini de inchetata … sa aiba o viziune .. si sa o puna in practica .. atit de bine ..

  si sa veti ce am gasit in Capitalul de azi :

  Numeroşi manageri sunt şi în ziua de azi adepţi ai teoriei care afirmă că omului de rând nu-i prea place să muncească, aşa încât evită efortul ori de câte ori se poate, prin urmare trebuie controlat şi ameninţat pentru a-şi da silinţa. Conform acestei teorii, angajatul tipic preferă să facă ce i se spune, are aversiune faţă de responsabilitate, consideră că are întotdeauna dreptate şi îşi doreşte, mai presus de orice, siguranţă.

  Cu o asemenea metalitate, nu e de mirare că o vastă categorie de manageri îşi tratează subalternii ca şi cum ar fi sclavi pe plantaţie.

  ..
  asa ca e vorba de o mentalitate comunista a omului .. cine zice ca munceste mult, sa plece la munca in anglia, germania sau chiar si Italia ca e aproape .. sa vada ca inseamna 8 ore de munca adevarata .. si apoi sa vina in Ro .. sa munceasca la fel .. nu mai exista respect pentru munca … deocamdata ..

 30. pt dan said:

  dnutze knd gasesti aroma de cacao sa mi-o trimitzi si mie sa fac o inghetata….in ce tzara sa inventat k la noi nu a aparut……hahaha.. ……..INTELIGENTUL E!

 31. Eduard said:

  Articolul ar trebui sa detalieze o afacere de succes nu amantlacurile din cadrul firmei (astea sunt de discutat cand se sparg seminte la roata camionului). Ideea este ca acest articol pare unul facut la comanda celor din Top Gel sau e doar un favoritism lipsit de orice obiectivitate. Firma a inceput in 1994 – nu se scrie nimic de adevaratul actionariat (Domnul Robert Iriza si Domnul Petre Popa au fost efectiv parintii acestui proiect si in urma unui “divort” custodia a ramas “acum asociatului unic”), nu este detaliat istoricul real al firmei – de unde au plecat cu fabrica si unde au ajuns – nu este niciun paragraf in care sa se specifice ca de-a lungul timpului calitatea produselor a fost pusa la indoiala de catre organele abilitate – vezi ancheta OTV, nimic, nimic. Bravo lor ca intr-un fel sunt inca in carti dar comparatiile cu alte firme nationale care detin o cota mai mica insa o calitate net superiora nu-si au locul. Calitatea costa si din pacate in cazul lor doar pretul mic este reteta succesului. Sunt curioasa daca cei care lucreaza sau au lucrat acolo cumpara produsul “tractor” sa le dea copiilor lor…

 32. Dan said:

  Cunosc multe dedesupturi ale acestei companii de inghetata.si cum isi reguleaza patronul amanta in firma la mansarda:) si cum si-a indepartat asociatul din dorinta de putere si lacomie si manevrele clanului olaru si dragan . . .RUSINE top gel o firma de rusine a oltenilor ,absolut toata lumea o vorbeste de rau.In ceea ce priveste inghetata asa cum au semnalat si cei de la televiziune este plina de chimicale si e-uri.PARINTI ,nu dati la copii porcarii.

 33. Marin said:

  Intamplator am un cumnat care lucreaza ca agent la Top Gel. Mentalitatea de prelucrator prin aschiere s-a pastrat si in prezent iar notiunea de management este straina celor din conducere – nu au strategie de vanzari decat urlatul in exces si controlatul, nu pastreaza retetele ci le compromit cu ingrediente de proasta calitate sau efectiv diminueaza cantitatea – rezultatul fiind un mix de 1 leu, se adreseaza doar clientilor cu venituri mici si nu-i prea gasesti pe rafturi in marile magazine, ei au o inclinatie pentru retele rurale unde clientii nu sunt pretentiosi la calitate ci vad numai pretul.

 34. Dan said:

  Cea mai buna inhhetata romaneasca este betty ice cu ciocolata adevarata si cacao ,ei respecta retetele nu ca top gel. . .arome ,coloranti,e-uri,gra sime vegetala sintetica.

 35. Maria said:

  Fratilor din aceasta cauza ne merge bine.Daca amanta nu reclama ce va intereseaza cine si cu cine ?Cum lucrati daca priviti la gaura cheii ?Asta va da salariu si voi il urmariti sa vedeti ce fumeaza?Aroma de cacao se foloseste la inghetata ieftina Ciocolata e mai scumpa si ea are cateva calitati acu sa stiti toti ce inseamna sa fii patron ,muncesti de te gasesc dracii si invidiosii te reclama la toti sfintii.Iar daca a divortat de fostul tovaras si inca e pe piata merita respectul nostru a trecut divortul cu bine a facut partajul care e problema voastra ?Nr 36 esti cumva sotul amantei?

 36. pt dan said:

  imi pare rau pt tine dar cred ca esti un neadaptat al societati eu am lucrat 4 ani la top gel chiarin sectia de fabricatie si am numai cuvinte de lauda pt domnul Ionel Olaru din 200 si ceva de agajate cate eram in sectie nu am auzit pe nimeni ca a jignit pe cineva vreodata ,am primit salariu la timp si chiar pe timp de criza am primit prime si de pasti si de sarbatorile de iarna cu singuranta cand imi termin contactul din germania voi lucra in continuare la top gel

 37. Nae said:

  Inghetata Togel e reusita.Sincer ma asteptam sa fie vreun parlamentar in spatele afacerii.Nu pot sa cred ca e un neica nimeni patron

 38. pt dan said:

  bai danute daca stii atat de multe de ce nu ai dat un interviu la presa sau te-au zburat de acolo de lepra ce esti cred ca esti un pic gelos pe patron ca are ce tu nu vei avea niciodata (masina,amanta, nevasta,bani)daca erai asa bun vb si despre tine oamenii ca despre olaru ala de la pproductie cum am vazut ca vb cateva fete care au lucrat pe acolo eu nu am niciolegatura cu top gel dar sa mearga inainte la anul sa angajeze 1500 de oameni ca numai asa vom da inainte

 39. george said:

  Numai porcarii… INGHETATA TOP GEL ESTE BUNA , NU TE OMOARA. GATA AJUNGE CU PORCARIILE ,FARA COMENTARII AIUREA , NORMAL CA ESTE PROASTA DIN MOMENT CE ESTE IEFTINA DAR NU MOARE NIMENI DACA MANANCA TOP GEL . DE ACEEA SE SPUNE CA T O P G E L SUNT CHINEZII ROMANIEI , VAND IEFTIN SI PROST SI CARE ESTE PROBLEMA>???

 40. vvvv said:

  pt tine niciuna ca esti mai din topor …noroc ca sunt si alte categorii de oameni

 41. xxx said:

  In acest articol este discutat cum a evoluat afacerea in ultimii ani care din pacate au fost de criza. Faptul ca cei de acolo, patron, directori, angajati au stiut si au putut sa aiba crestere si o situatie financiara atat de buna nu merita decat felicitari.

 42. olaru said:

  Garantez ca nu patiti absolut nimic de la inghetata Top Gel ,pt mine este meniul de vreo 15 ani si ma ajutat sa termin facultatea,sa schimb vreo 2 neveste si cateva amante ha ha .

 43. kke said:

  de acord cu nr 45 felicitari celor din conducerea TOP GEL pentru ca au reusit sa aduca profit pe timp de criza si sa plateasca am vazut inclusiv prime care prin alte parti nu se mai dau de mult asa ca neadaptati astia care vb de rau pe aici sa puna mana la munca si poate atunci vor avea si ei ce au cei de la top gel inclusiv amante

 44. ramona iriza said:

  Succes Top Gel pentru tot ceea ce ai facut pana acum, dar sa le fie rusine celor care au scris aici comentarii (foarte multe neadevarate) si sa stii ca NU SE MOARE DIN INGHETATA TOP GEL :P:P:P

 45. pt. Ramona Iriza said:

  Care comentariu iti pare neadevarat? Poate cel despre amanta sau cel despre asociatul care a fost promotorul si adevaratul initiator al afacerii sau poate cel referitor la aroganta patronului”unic” care a devenit puternic si nu se poate atinge nimeni de el? Se cunosc multe dintre dedesubturile afacerii iar chestia cu reteta si calitatea nu trebuiesc luate asa in deradere ca nici din suc nu mori si nici din salam si nici din alcool si nici din tigari….imediat.

 46. kiss said:

  ma uit la voi si nu imi dau seama de ce sunteti asa de rautaciosi ce aveti cu popa cu olaru cu torcea si adriean,cu amantele si cu rautatile astea de le inventati.si eu lucrez acolo si chiar imi este f bine.nu mai faceti asa .rau faci rau prmesti .sa va fie rusine

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 24 august 2011

Actualitate

» Strauss-Kahn scapă de acuzaţii
» Femeile renunţă mai greu la fumat
» Presa internaţională compară căderea lui Gaddafi cu cea a lui Ceauşescu
» De cinci ori mai puţini bani pentru Teatrul de Vară
» Gunoiul se scumpeşte cu 34%
» Buluceală pe posturile de recenzori
» Dezbatere despre cariera de granit de la Rânca
» Gorj: Accident mortal la Cocoreni
» Naveta rusă Progress M-12M a ratat orbita
» Judo – Corina Căprioriu, medalie de bronz de la Paris

Local

» Furturi de cereale
» Accident pe DJ 546
» Braconajul cu ogari face ravagii în Olt
» Tânărul dispărut după o petrecere a fost găsit înecat după trei zile
» Bătrân găsit mort
» Eleva XXX vrea mai mulţi bani
» Accidentaţi de un compactor
» Mii de profesori îşi încearcă şansa în învăţământ
» Răgaz la disponibilizări
» Mititelu, în cantonament prelungit

Dolj

» Emoţii mari pentru absolvenţii de liceu

Gorj

» Zeci de reclamaţii de la consumatori
» Lecţii de pian de la Veronique Chauvel

Sport

» Buşu, în probe la Petrolul
» Echipele care nu respectă contractele de televizare pierd la masa verde
» Triumf Bârca, înlocuită cu Metaloglobus
» Petre Grigoraş: Noi am fost actorii principali!
» Românii au obţinut 16 medalii la Universiadă
» Alina Dumitru, locul 7 la CM de la Paris
» Hănescu, fără victorie din 11 iulie
» Fields şi Gilles iubesc spectacolul
» Liga Campionilor
» „Una manita“ şi pentru Napoli
» Polonezii speră să-i încurce pe rapidişti
» Scurte ştirti
» Bursucul a albit cu Volga

Bani & Afaceri

» Rădulescu (BNR): Majorarea rezervei de aur ar avea doar un rol de siguranţă
» Rombat a lansat o nouă gamă de acumulatori auto
» Condiţii stricte în Codul Fiscal
» Top Gel a îngheţat bine criza

Magazin

» Benicio Del Toro a devenit tată
» Robert Downey Jr. luptă împotriva rechinilor
» J. Lo, extenuată după despărţire
» HOROSCOP
» Rosie Huntington Whiteley, o actriţă cu stil
» Eleganţă la nivel înalt
» Alexandra Maria Lara, rol principal în noul film al lui Ron Howard
» Asistentele viitorului

Opinii

» Cine câștigă în 2012? Și ce va face ? (1)
» Al doilea duş rece pentru USL

Top