22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBanca Transilvania a deschis o nouă agenţie în Craiova

Banca Transilvania a deschis o nouă agenţie în Craiova

În ciuda crizei, Banca Transilvania (BT) a deschis ieri o nouă unitate în Bănie, în cartierul Valea Roşie, pe strada Sărari-Siloz, la parterul blocului M51-M52. În prezenţa a numeroşi oameni de afaceri şi personalităţi locale, conducerea băncii a tăiat panglica inaugurală pentru noul sediu, împreună cu viceprimarul urbei, Marinică Dincă. „Să aveţi un profit cât mai mare şi dobânzi cât mai mici!“, le-a urat viceprimarul Craiovei, spunând şi că se bucură că în această perioadă cei de la BT au avut curajul să deschidă o nouă unitate bancară.
Directorul Sucursalei BT Craiova, Doru Pătraşcu, a spus că ieri s-a deschis cea de-a 11 agenţie a băncii în Dolj şi că în toate unităţile Băncii Transilvania din judeţ activează 120 de angajaţi, care deservesc aproape 40.000 de clienţi, dintre care 36.000 de persoane fizice, restul fiind corporaţii şi IMM-uri. „Sperăm să fim cât mai aproape de mediul economic local şi vă asigur că Banca Transilvania este o bancă de nădejde pentru clienţii noştri“, a spus directorul Doru Pătraşcu. El a dat o veste bună auditoriului: „Cel mai târziu la jumătatea anului viitor se va simţi o revigorare economică“.
Decizia curajoasă de a deschide o nouă unitate bancară în condiţiile actuale ale pieţei a fost privită cu interes de oficialii şi oamenii de afaceri prezenţi în număr mare la eveniment. „Motivul pentru care a apărut noua agenţie a Băncii Transilvania în Craiova este acela de a fi mai aproape de clienţii noştri, de a fi prezentă banca în fiecare cartier. În Craiova nu erau multe agenţii ale BT şi se simţea nevoia de încă una. Practic, ideea a venit pentru a fi în sprijinul clienţilor noştri, care sunt destul de mulţi. Pe piaţa cardurilor, BT deţine o cotă de 16,5%“, a precizat Neguţa Ruşinaru, director adjunct de retail, Sucursala BT Craiova.
Banca Transilvania este singura din România cu capital privat majoritar românesc.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII