7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPalace - o afacere profitabilă

Palace – o afacere profitabilă

Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investiţii considerabile, dar şi al experienţei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.

Un restaurant de succes necesită o investiţie considerabilă în amenajări şi personal calificat pentru o servire ireproşabilă. Prin investiţii rezolvi majoritatea problemelor, însă pentru succes ai nevoie şi de experienţă, dar şi de pasiune.
Restaurantul Palace, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai de succes localuri, a necesitat o investiţie de câteva sute de mii de euro din partea patronului, Gheorghe Constantin. Povestea craioveanului este tipică succesului obţinut prin perseverenţă şi spirit întreprinzător. Începutul afacerii trebuie căutat în primii ani după revoluţia din decembrie ’89. În perioada respectivă, Gheorghe Constantin a deschis un mic magazin pe strada Petre Ispirescu. În timp, după ce a acumulat capital, dar şi folosind împrumuturi, a deschis primul restaurant Coleti, în 1992, în cartierul Brazda lui Novac. A avut succes. Cinci ani mai târziu a urmat cel de-al doilea Coleti, deschis pe Calea Bucureşti, vizavi de Teatrul Naţional. Acestea au fost rampa de lansare pentru patronul de la Palace, atât ca sursă de finanţare, cât şi ca experienţă în domeniul alimentaţiei publice, deoarece Gheorghe Constantin s-a axat pe ceea ce i-a plăcut să facă, oamenii să se simtă cât mai bine la evenimentele găzduite de unul din localurile sale. De asemenea, a asigurat recepţia pentru mai mult de 1.000 de persoane cu ocazia concertului lui Toto Cutugno din urmă cu câţiva ani.
Restaurantul Palace a apărut pe harta Craiovei în urmă cu şase ani, în 2001, când s-a renunţat la cele două Coleti. Acum, el este unul dintre localurile deosebite din oraş, aducându-i patronului un profit frumos. Nunţile sunt evenimente săptămânale, iar, ca exemplu, Palace a găzduit în urmă cu o săptămână o nuntă la care au participat 250 de persoane.
Gheorghe Constantin împlineşte pe 9 iunie 40 de ani. Familia, prietenii de suflet alături de angajaţi îi urează un călduros şi sincer „La Mulţi Ani!“ şi multă sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII