7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriSe deschide a patra editie Camex

Se deschide a patra editie Camex

Incepând de azi, timp de patru zile, 100 de companii din domeniul constructiilor si instalatiilor isi vor muta sediul de afaceri la Craiova. Reprezentantii firmelor de constructii si persoanele fizice care doresc sa investeasca in locuinte se pot intâlni in perioada 9 – 12 noiembrie la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii Camex.


Evenimentul, organizat de ABplus, va avea loc in incinta Teatrului National „Marin Sorescu“ din Craiova si in pavilioanele expozitionale mobile situate pe esplanada acestuia. „Teatrul National si pavilioanele expozitionale mobile vor fi gazda a 100 de companii de renume care expun produse si servicii pentru amenajari interioare, decoratiuni, materiale de constructii, sisteme de acoperisuri, sisteme de incalzire, instalatii, confectii metalice etc.“, a declarat Andreia Atasiei, PR Executive ABplus. Potrivit acesteia, majoritatea expozantilor vin in intâmpinarea publicului craiovean cu produse noi si reduceri promotionale pentru a alege cât mai multi colaboratori, evenimentul, printre cele mai importante pentru breasla constructorilor craioveni, fiind un prilej de a lansa produse noi si de a veni in contact cu parteneri noi.


Al zecelea an de CAMEX


Partenerii CAMEX sunt Romstal, Policolor, RPC Distribution si Lindab. O noutate adusa de editia din acest an este parteneriatul dintre Ordinul Arhitectilor din România si ABplus pentru lansarea si promovarea Programului National de Formare Profesionala Continua a Arhitectilor. In cadrul evenimentului, vor fi sustinute conferinte destinate formarii profesonale continue a arhitectilor.


CAMEX reprezinta o retea de 16 expozitii din domeniul constructiilor (14 expozitii nationale si doua internationale) cu acoperire nationala de 100%, dezvoltata in zece ani de activitate. Expozitia de la Craiova incheie programul expozitional CAMEX din 2006. Pentru 2007, ABplus urmareste introducerea unei noi locatii pe harta CAMEX – Bacau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS