27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCele mai accesate cuvinte pe Google

Cele mai accesate cuvinte pe Google

La sfârsitul fiecarui an, cel mai popular motor de cautare – Google – ofera un clasament al celor mai cautate notiuni din ultimele 12 luni. Topul scoate la iveala adevarate tendinte printre internauti. Dintre clasamentele date publicitatii de mai toate motoarele de cautare care se respecta, lista de la Google pare cea mai bine organizata, caci datele sunt impartite pe categorii (cele mai cautate femei, cele mai cautate marci, cele mai cautate jocuri video etc.)


Pe locul intâi intr-unul dintre aceste „Top-Gainers“ se afla popularul portal de download „Myspace“, urmat de „Ares“, o bursa de schimbare de date, si „Baidu“, un portal chinezesc. Din acest top nu puteau lipsi „Wikipedia“, „orkut“, „iTunes“, „Sky News“, „World of Warcraft“, „Green Day“ sau „Leonardo da Vinci“. In topul celor mai cautate nume pe news.google.com, Janet Jackson este regina absoluta a clasamentului, urmata de uraganul Katrina, de valurile ucigase tsunami sau de consola xbox 360, clasata pe locul patru. Brad Pitt nu putea lipsi din acest clasament, ca de altfel nici partenera sa, Angelina Jolie, plasata pe locul noua. Locul sase in top este ocupat de Michael Jackson, urmat de American Idol, Britney Spears, care ocupa doar locul opt, si de micul vrajitor, Harry Potter, clasat pe locul zece.


In ceea ce priveste cele mai cautate notiuni de pe Froogle, „ipod“ ocupa locul intâi, urmat de camera digitala si de mp3 player, pe ultimul loc pe podium. Locul patru in clasament este ocupat de „ipod mini“, urmat de consola „psp“, de „laptop“ si consola Microsoft „xbox“. Ultimele pozitii in top sunt ocupate de „ipod shuffle“, „computer desk“ si „ipod nano“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS