6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPreluarea Daewoo se amâna in ianuarie

Preluarea Daewoo se amâna in ianuarie

Finalizarea negocierilor pentru preluarea Daewoo Automobile România de catre statul român a fost amânata pentru luna ianuarie de partea coreeana, firma Daewoo Motor Co. Ltd, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului. „Partea româna a solicitat partii coreene ca finalizarea negocierilor sa se realizeze pâna la sfârsitul acestei saptamâni. Daewoo Motor Co. Ltd. a comunicat ca din cauza unor probleme de natura interna sunt nevoiti sa amâne finalizarea negocierilor pentru luna ianuarie“, se mai arata in comunicat.


Reprezentantii MEC spun ca se afla in faza negocierilor finale cu firma sud-coreeana pentru clarificarea ultimelor detalii privind preluarea pachetului majoritar de actiuni de 51% detinut de aceasta la societatea din Craiova.


Uzina de la Craiova mai poate produce sub marca Daewoo pâna la inceputul lunii ianuarie, dupa ce General Motors (GM) a prelungit acordul de licenta care expira in luna octombrie. Oficialii ministerului declara ca Daewoo Automobile Craiova poarta discutii cu GM Daewoo Auto & Technology Company, cu privire la aprovizionarea in continuare cu piese pentru automobilele din portofoliul de productie, pentru anul 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS