34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriGmail lanseaza functia „Web Clips“

Gmail lanseaza functia „Web Clips“

Serviciul webmail Google a lansat, recent, o noua functie, numita „Web Clips“, prin intermediul careia utilizatorii au acces la o lista diversificata de adrese de internet. Potrivit site-ului Yahoo!News, modul de folosire a acestei functii este prezentat in informatiile publicate de administratorii motorului de cautare la sectiunea „What’s New“ a site-ului Gmail.


Utilizatorii conturilor Gmail pot seta functia „Web Clips“ astfel incât sa afiseze diverse link-uri, de la fluxuri RSS (Really Simple Syndication) sau Atom pâna la obiecte cu specific clar, rezultatul fiind afisat in partea de sus a ecranului.


Noua functie oferita de Gmail nu reprezinta insa o surpriza, intrucât, saptamâna trecuta, Yahoo a anuntat lansarea unei functii similare RSS. Potrivit sursei citate, o alta functie pusa la dispozitie de Gmail clientilor sai consta in posibilitatea de a detecta adresele si codurile transporturilor de marfuri.


In acest fel, utilizatorii pot monitoriza destinatia, stadiul de expediere si informatiile despre procesul de transport al unui produs comandat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS