19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFinantari nerambursabile pentru proiecte culturale

Finantari nerambursabile pentru proiecte culturale

Administratia Fondului Cultural National (AFCN) a lansat o runda-pilot de finantare a proiectelor culturale. Sunt eligibile urmatoarele domenii: arte plastice si arhitectura, patrimoniu cultural national, patrimoniu imaterial, activitati muzeale, dans, teatru, muzica, management cultural si formare profesionala. Pot solicita finantari artistii, organizatiile neguvernamentale, dar si firmele private cu activitate in domeniul culturii sau institutiile publice. Finantarea nerambursabila acordata de Fondul Cultural National asigura de regula intre 50-90% din costurile totale. Proiectele vor avea o durata cuprinsa intre sase luni si un an. Data-limita de depunere a proiectelor pentru aceasta runda este 29 decembrie 2005, ora 16.00.


Pachetul de informatii cu privire la acest program-pilot de finantare poate fi obtinut prin e-mail ([email protected]) de la AFCN sau direct la punctul de informare si primire a dosarelor pentru solicitari de finantari nerambursabile situat in Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 99A, etaj 2, biroul 201, de luni pâna vineri intre orele 12.00-16.00. Pachetul este disponibil si pe pagina de web a Ministerului Culturii si Cultelor (www.cultura.ro).


Pentru a facilita demersurile celor interesati, AFCN organizeaza lunii, la ora 11.00, in Sala Oglinzilor a Bibliotecii Franceze din Craiova (str. Mihail Kogalniceanu, nr. 21) o sesiune de informare in care vor fi prezentate conditiile si oportunitatile pe care le ofera acest sistem de finantare nerambursabila a proiectelor culturale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS