19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriRacordarea la gaze continua in Petrosani

Racordarea la gaze continua in Petrosani

Lucrarile de introducere a gazului metan la blocurile din municipiul Petrosani vor continua, chiar daca bugetul este aproape epuizat, pe motiv ca investitia este dintre cele mai importante din ultimii 15 ani. Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani, spune ca a discutat cu reprezentantii echipelor care fac racordurile la blocurile din oras si ca lucrarile care nu vor putea fi achitate acum ramân pentru anul viitor.


„Mai avem aproximativ 800 de milioane de lei pentru lucrarile la gazul metan, dar ele vor continua, chiar daca nu ajung banii, pentru ca le vom plati anul viitor. Nu putem acum sa ne oprim, iar in toate zonele unde se lucreaza vom introduce gazul in luna decembrie“, a precizat Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.


Primarul mai spune ca acum se vor face racorduri in zona centrala, la blocurile aflate in vecinatatea sediului primariei, dar si in cartierul Aeroport, pe strazile Saturn si Aviatorilor, iar in ceea ce priveste casele din Colonie, deocamdata se lucreaza la noul proiect privind distributia, deoarece reglementarile din acest domeniu au fost modificate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS