7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajHotel Euphoria, mai animat ca niciodată după redeschidere

Hotel Euphoria, mai animat ca niciodată după redeschidere

La opt luni de la reîmprospătarea hotelului Euphoria, managerii care au preluat businessul și i-au dat un suflu nou ne oferă o lecție despre succesul în afaceri. Deși redeschis într-o perioadă ușor neprielnică pentru evenimente, restaurantul a depășit așteptările administratorilor, iar hotelul a ajuns la un grad de ocupare de peste 80%. „Am redeschis hotelul exact la debutul sezonului de petreceri, nunți și botezuri, iar astfel de evenimente se rezervă din timp, eram conștienți că am ratat startul și nu ne așteptam la o activitate intensă. Însă am contractat foarte multe evenimente, iar hotelul a prins viață într-un timp relativ scurt. Ne bucură acest început frumos și sperăm să continuăm pe aceeași linie ascendentă“, spune Robert Gherghe, unul dintre cei care și-au asumat acest proiect.
Hotelul a fost animat și de mutarea cunoscutului Cafe Play în aceeași incintă. Deja un nume consacrat în rândul amatorilor de ieșiri urbane, Play continuă să fie gazda unor evenimente diverse, de calitate, și rămâne în topul locurilor din Craiova care oferă entertainment la nivel înalt. Concertele și spectacolele pregătite pentru noul sezon sunt cu atât mai speciale întrucât sunt organizate sub egida celor zece ani de existență a cafenelei. Fie că este vorba despre stand-up comedy sau despre concertul unor artiști precum   Azur ori Bucovina, care vor cânta luna aceasta la Play, cu certitudine publicul craiovean are o opțiune demnă de luat în seamă pentru o seară reușită în oraș.
„Credem că formula actuală sub care activăm, Euphoria + Play, este una reușită. Feedback-ul pozitiv din aceste luni este o dovadă și promitem să menținem serviciile la standardele înalte cu care ne-am obișnuit clienții. Între timp, îi invităm pe craioveni să ne urmărească activitatea și pe rețelele de socializare, ca să fie la curent cu evenimentele pe care le organizăm. Va fi un sezon plin!“.
Pentru mai multe informații, puteți accesa paginile www.hoteleuphoria.ro și www.cafeteatruplay.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS