5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajO nouă campanie naţională iniţiată de Gral Medical pentru sănătatea tiroidei

O nouă campanie naţională iniţiată de Gral Medical pentru sănătatea tiroidei

Afecţiunile tiroidiene aduc dezechilibre în tot organismul. Pacienţi din ce în ce mai tineri se confruntă cu o multitudine de simptome având drept cauză alterarea funcţiei tiroidiene. Statisticile arată o creştere a incidenţei cancerului tiroidian în cazul guşilor nodulare.

Gral Medical a iniţiat campania naţională „Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene” pentru a conştientiza importanţa prevenţiei în combaterea afecţiunilor şi eliminarea simptomelor care ne afectează viaţa.

Informaţii utile legate de tiroidă

O serie de procese fiziologice importante depind în buna lor desfăşurare de o concentraţie normală a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, creşterea organismului, maturarea osoasă, producţia de căldură, contractilitatea muşchiului cardiac, activitatea neuro-musculară, producţia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinală, metabolismul lipidic şi al hidraţilor de carbon.

Orice modificare a funcţiei tiroidei atrage după sine dezechilibre în producţia hormonală hipotiroidie (scădere) sau hipertiroidie (creştere) şi va afecta întreg organismul, prin apariţia unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, până când, în sfârşit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constată că întreg cortegiul de suferinţe are drept cauză alterarea funcţiei tiroidiene.

În patologia tiroidiană o atenţie specială trebuie îndreptată asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizaţi clinic şi ecografic investigaţi prin puncţie – biopsie, sau trataţi chirurgical în funcţie de evoluţie.

Detalii campanie

Gral Medical susţine pacienţii care doresc un control anual, prin desfăşurarea campaniei naţionale “Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene”  în perioada 10.10.2016 – 30.10.2016.
Picture1
Fiecare pacient poate beneficia promoţional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale  (reducere de 60%), suplimentar să ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfăşoară în 7 orase (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Sibiu, Piteşti, Vâlcea, Craiova). Deoarece oferta este valabila pe o perioadă limitata de timp, iar numărul cererilor pot depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programările vor fi făcute în ordine cronologică.

Programări şi consiliere online puteţi obţine pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS