7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAflă cum poți să-ți crești afacerea prin intermediul canalelor on-line

Află cum poți să-ți crești afacerea prin intermediul canalelor on-line

Zitec, unul dintre principalii producători din România de aplicații on-line, alături de Microsoft, organizează în premieră, la Craiova, pe 29 septembrie, conferința „Be More Productive“, adresată exclusiv managerilor din cadrul companiilor locale.
Potrivit Zitec, principalele provocări cu care se confruntă mediul local de business sunt optimizarea modului de lucru și reducerea de costuri, creșterea productivității afacerii prin utilizarea de noi tehnologii și instrumente IT, precum și nevoia de a descoperi potențialul de creștere al vânzărilor în mediul on-line.
Conferința are loc joi, 29 septembrie, începând cu ora 12.30, la Hotel Ramada Plaza, iar participarea managerilor este gratuită, pe baza înscrierilor pe www.vinolaconferinta.ro.
Printre subiectele abordate în cadrul evenimentului se numără: necesitatea inovației, modul în care poate o afacere să intre în domeniul e-commerce, să genereze vânzări și să profite de oportunitățile de dezvoltare atât B2B, cât și B2C. De asemenea, prezentările vor viza modalități de a îmbunătăți vânzările sau de a genera leaduri prin intermediul site-ului, precum și de creștere a vizibilității și relevanței mesajelor on-line.
Alte teme dezbătute vor fi creșterea productivității personale și îmbunătățirea managementului timpului, precum și modul în care platformele de cloud au evoluat și pot ajuta companiile să reducă costurile, dar și să își modernizeze procesele prin automatizare.
Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii on-line complexe, precum și servicii de on-line marketing. Cu un ritm de creștere anual susținut, afaceri de 4,5 milioane de euro în 2015 și circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat şi pe plan local prin referinţele primite din partea unor clienţi de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS