7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajLa LIBRARIE.net, anul acesta Black Friday durează 8 zile în perioada 23-30 noiembrie

La LIBRARIE.net, anul acesta Black Friday durează 8 zile în perioada 23-30 noiembrie

Librarie.net va desfăşura Black Friday în perioada 23-30 noiembrie 2015, venind cu promoţia principala de 50% reducere pentru cărţi, conform listei de edituri confirmate în pagina promoţiei, dar şi cu alte surprize de sezon şi cu reduceri semnificative la jucării, papetărie, filme, DVD-uri şi cadouri de sezon. Toate stocurile sunt deja pregătite, însă vor fi şi titluri în oferta promoţională care vor fi aduse la cerere în sistem de precomandă.
Oferta de Black Friday este o oportunitate unică, ea reprezentând un moment de vârf pentru iubitorii de carte. Vor fi selectate doar edituri pentru care această reducere reprezintă clar un avantaj pentru client.

Mecanismul promoţiei Black Friday 2015

Pe perioada celor 8 zile, oferta de cărţi din promoţia Black-Friday cu reduceri de minim 50% va creşte treptat până va atinge vârful în zilele de joi şi vineri, 25 şi 26 noiembrie, urmând ca în ultimele 3 zile să găsiţi oferte de lichidări de asemenea cu reduceri semnificative.

Estimări

Cu ocazia Black Friday 2015, Librărie.net se aşteaptă la vânzarea unui volum de 200000 de cărţi în cele 8 zile, o cifră de cel puţin 2 ori mai mare faţă de anul trecut când s-au înregistrat 100000 de cărţi vândute. Oferta pusă la dispoziţie de Librărie.net este, deci, mai mare, stocul fiind la rândul lui mai mare.

Gusturi în materie de lectură

Interesul general este îndreptat către cărţile de beletristică şi cărţi pentru copii, exact aşa cum este de principiu şi în restul anului, exceptând perioadele în care ia amploare cererea de manuale/auxiliare şcolare/ghiduri de bacalaureat. De Black Friday înregistrăm un interes crescut şi pentru jocuri şi jucării la care vom avea reduceri semnificative la o selecţie de producători. De asemenea, această ofertă va acţiona doar în interesul clientului, fiind cea mai bună reducere din timpul anului pentru produsul respectiv; oferta nu se va regăsi la nivelul acesta nici de Crăciun.

Cine sunt cei mai fideli cumpărători de carte

De Black Friday, cei mai mulţi clienţi sunt femei că şi în timpul anului (65%). În această perioada promoţională există o uşoară creştere în favoarea bărbaţilor, aceştia manifestându-şi interesul pentru cartea tehnică/enciclopedică, cărţi mai scumpe în general şi pentru care o reducere în genul celei Black Friday este substanţială. Mai important decât genul cumpărătorului este faptul că de Black Friday înregistrăm comenzi realizate de grupuri de persoane. Fiecare dintre colegii de la birou îşi doresc 1-2 cărţi şi se asociază pentru o comandă comună, astfel încât media cărţilor solicitate creşte.

Extinderea gamei de produse

Librarie.net face paşi importanţi spre extinderea gamei de produse comercializate în favoarea clienţilor săi. Astfel, în oferta recentă a librăriei, pe lângă jucării, filme şi muzică se regăsesc cadouri, antichităţi, decoraţiuni etc. În plus, oferta de papetărie a fost extinsă foarte mult, librărie.net oferind nu doar o gama variată de produse, dar şi preţuri competitive pe acest segment.

Despre LIBRARIE NET

LIBRĂRIE.net este librăria online cu cea mai bogată ofertă de cărţi, jucării, muzică şi filme din România. Încă din 2001, la noi găsiţi cărţile pe care le căutaţi la preţuri minime. Suntem un brand de încredere de peste 12 ani, LIBRARIE.NET a câştigat interesul iubitorilor de carte din România, facilitând accesul tuturor românilor la cărţi ieftine şi la cea mai completă ofertă de titluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS