Acasă Actualitate Cultura Sport, profilaxie, performanţă, la Universitatea din Craiova

Sport, profilaxie, performanţă, la Universitatea din Craiova

-

Universitatea din Craiova, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS), Departamentul „Teorie şi metodică a activităților motrice” organizează vineri, 1 noiembrie 2019, de la ora 10:00, cea de-a doua ediție a  Conferinței Științifice Naționale Studențești „Exercițiul fizic de la profilaxie la performanță”.

Conferința Națională Studențească este o inițiativă ce vizează sprijinirea studenților în demersul lor de a realiza și publica cercetări teoretice și empirice din domeniul Știința Sportului și Educației Fizice. Evenimentul își propune să adune la un loc studenți din România de la nivel de licență și masterat, creându-se astfel, cadrul specializat de cunoaștere științifică în domeniul activităților motrice.

Evenimentul va avea loc la sediul FEFS, str. Brestei, nr.156, Aula „Corneliu Andrei Stroe”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.

COVID-19. Marea provocare a spitalelor vechi: circuitele pentru pacienți

În lupta împotriva răspândirii COVID-19, cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele sunt protejarea pacienților infectați de cei neinfectați și protejarea cadrelor medicale....