10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieBaze sportive pentru copiii din cartier, la trei școli din Craiova

Baze sportive pentru copiii din cartier, la trei școli din Craiova

Pe terenurile din incinta a trei școli din Craiova vor fi amenajate baze sportive. Ar fi vorba de baze sportive diferite de cele unde se desfășoară acum orele de sport, care vor putea fi folosite de elevi și după cursuri.

Informația a fost făcută publică de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe pagina sa de socializare, cu ocazia vizitei pe șantierele unde se execută lucrări de asfaltare. Potrivit edilului, primele unități de învățământ vizate sunt Școala 39 „Nicolae Bălcescu“ și Colegiul Național „Ștefan Velovan“. După care ar urma Școala nr. 22 „Mircea Eliade“.

„Am decis ca pe terenurile de la Scoala nr. 39 și de la Colegiul Ștefan Velovan să se amenajeze baze sportive care să poată fi folosite de elevi și după programul școlar, diferite de bazele sportive unde se desfășoară orele de sport. Același lucru se va întâmpla și la Școala 22 Mircea Eliade și identificăm în continuare terenuri și în alte curți școlare. Copiii din cartier au dreptul să poată face mișcare în aer liber, iar directorii școlilor nu le permit accesul în afara orelor de curs, ceea ce nu mai putem accepta“, a scris pe Facebook Olguța Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS