16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieCraiova: Începe distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate

Craiova: Începe distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Craiova a anunțat că, începând de astăzi, începe distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate. În cadrul programului vor fi distribuite 6 produse de igienă fiecărui beneficiar într-un pachet ce conţine:

  • periuţă de dinţi (5 buc),
  • pastă de dinţi (300 ml),
  • săpun lichid (500 ml),
  • şampon copii (800 ml),
  • şampon adulţi (500 ml),
  • detergent rufe (2700 g).

Produsele vor fi distribuite către categoriile de persoane cele mai defavorizate şi anume:
-titularilor cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat;

  • familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categoriile menţionate mai sus beneficiază de ajutoare de igienă o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

Distribuirea produselor de igienă se face în spaţiul care aparține Liceului Tehnologic Auto – Sală de sport, situat în Craiova, Bld. Decebal, nr. 105, în zilele de luni până joi între orele 800-1600 şi vineri între 800-1300.
La ridicarea pachetului cu produse de igienă, beneficiarul drepturilor prevăzute de legislaţia în vigoare trebuie să se prezinte cu actul de identitate în original.
Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Direcției de Asistentă Socială Craiova din Str. Mitropolit Firmilian, nr.14, precum şi la depozitul de distribuire.
Pentru relații suplimentare cei interesați se pot adresa la numerele de telefon 0351/428364, 0351/451680.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS