0.5 C
Craiova
miercuri, 27 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Administratie Craiova: Începe distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate

Craiova: Începe distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Craiova a anunțat că, începând de astăzi, începe distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate. În cadrul programului vor fi distribuite 6 produse de igienă fiecărui beneficiar într-un pachet ce conţine:

  • periuţă de dinţi (5 buc),
  • pastă de dinţi (300 ml),
  • săpun lichid (500 ml),
  • şampon copii (800 ml),
  • şampon adulţi (500 ml),
  • detergent rufe (2700 g).

Produsele vor fi distribuite către categoriile de persoane cele mai defavorizate şi anume:
-titularilor cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat;

  • familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.

Persoanele care fac parte din mai multe dintre categoriile menţionate mai sus beneficiază de ajutoare de igienă o singură dată în cadrul programului anual şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţin la data distribuirii ajutoarelor.

Distribuirea produselor de igienă se face în spaţiul care aparține Liceului Tehnologic Auto – Sală de sport, situat în Craiova, Bld. Decebal, nr. 105, în zilele de luni până joi între orele 800-1600 şi vineri între 800-1300.
La ridicarea pachetului cu produse de igienă, beneficiarul drepturilor prevăzute de legislaţia în vigoare trebuie să se prezinte cu actul de identitate în original.
Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Direcției de Asistentă Socială Craiova din Str. Mitropolit Firmilian, nr.14, precum şi la depozitul de distribuire.
Pentru relații suplimentare cei interesați se pot adresa la numerele de telefon 0351/428364, 0351/451680.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

S-a scumpit modernizarea străzii Teilor

Strada Teilor din Craiova va fi modernizată cu 6,2 milioane de lei. Ea reprezintă, practic, continuarea urbană a Drumului Expres Craiova – Piteşti și face legătura cu strada Carpenului și bulevardul Decebal, via Pasajul Gârlești.

ȘTIRI GdS

S-a scumpit modernizarea străzii Teilor

Strada Teilor din Craiova va fi modernizată cu 6,2 milioane de lei. Ea reprezintă, practic, continuarea urbană a Drumului Expres Craiova – Piteşti și face legătura cu strada Carpenului și bulevardul Decebal, via Pasajul Gârlești.

O parte dintre elevi renunță la liceu

Elevii care încep liceul cu clasa a XI-a, semestrul II. O parte dintre ei renunță

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada...

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada septembrie-decembrie

Arestaţi la domiciliu pentru tâlhărie calificată

Judecătorii din Segarcea au dispus, ieri, arestarea la domiciliu a două persoane acuzate că au tâlhătit o femeie de 74 de ani, din comuna Gângiova. Este vorba de o tânără de 26 de ani, cetăţean spaniol, şi de un minor de 16 ani, din Galicea Mare.

Spitalele și școlile din Craiova, excedent de 13,7 milioane...

Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș“ din Craiova a avut un excedent de 7,4 milioane de lei la finalul anului 2020.

FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 | Dan Nistor:...

Dan Nistor se află la cel de-al treilea assist în 2021, dar, din păcate, Universitatea Craiova a marcat tot de atâtea ori, mult prea...