10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieUPDATE / Cosmin Durle, noul administrator public al Craiovei

UPDATE / Cosmin Durle, noul administrator public al Craiovei

Cosmin Durle este, începând de astăzi, noul administrator public al municipiului Craiova.

Durle, care până acum a ocupat funcţia de administrator public al judeţului Dolj, vine pe postul lăsat liber de Sorin Manda (trecut la conducerea RAT SRL). Cosmin Durle a fost numit prin dispoziţie de primar, potrivit noului Cod Administrativ, şi va ocupa funcţia de city manager al Craiovei pe perioada mandatului de primar al lui Mihail Genoiu.

„Este o provocare pentru mine, dar am încredere că voi reuşi să duc la bun sfârşit toate proiectele. Sper să fac cât mai multe lucruri bune pentru Craiova“, a spus Cosmin Durle, pentru GdS.

Înainte de a ajunge administrator public al judeţului Dolj, Cosmin Durle a fost, pentru scurt timp, şi administrator la Pieţe şi Târguri SRL.

Se întâmpla în februarie 2017, după demisia lui Claudiu Neagoe. Durle nu a stat însă prea mult la Pieţe, dându-şi demisia după câteva luni.

Primăria Craiova confirmă: Cosmin Durle, noul administrator public

„Primăria Municipiului Craiova anunță faptul că noul administrator public al Municipiului Craiova este domnul Cosmin Durle cu începere din data de 17.12.2019.

Numirea s-a făcut prin Dispoziție de Primar în conformitate cu art. 244 din Codul Administrativ 57/2019, între părți fiind încheiat un contract de management.

Administratorul Public al Municipiului Craiova, Cosmin Durle, are în coordonare regiile și societățile din subordinea Primăriei Craiova. Dispoziția și contractul sunt valabile pentru restul perioadei rămase din mandatul primarului“, se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova emis în urmă cu câteva minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS