10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliul Local Craiova i-a retras titlul de cetăţean de onoare lui Ştefan Popa Popa’s

Consiliul Local Craiova i-a retras titlul de cetăţean de onoare lui Ştefan Popa Popa’s

Consiliul Local Craiova i-a retras titlul de cetăţean de onoare al municipiului lui Ştefan Popa Popa’s. Proiectul de hotărâre introdus peste ordinea de zi a şedinţei ordinare de astăzi a fost votat cu majoritate de consilierii locali. Un singur consilier s-a opus: Dumitru Mănescu.

Consilierul local din partea ALDE a propus, iniţial, retragerea punctului de pe ordinea de zi, pe motiv că „ne facem de râs“. Şi-a susţinut punctul de vedere şi înainte de vot, însă nu a fost suficient.

Toţi ceilalţi consilieri locali au votat pentru retragerea titlului de cetăţean de onoare al Craiovei caricaturistului Ştefan Popa Popa’s. „Eu m-am simţit jignit de afirmaţiile dânsului“, a spus viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.

Consiliul Local Craiova va vota şi în cazul lui Adrian Năstase?

Consilierii locali din partea PNL au profitat de situaţie şi au cerut retragerea titlului de cetăţean de onoare al Craiovei şi fostului premier Adrian Năstase. Pe motiv că a fost condamnat definitiv şi irevocabil. „Faceţi un proiect de hotărâre şi va fi supus la vot în Consiliul Local“, le-a transmis „vicele“ Stelian Bărăgan.

Celebru pentru caricaturile sale, Ştefan Popa Popa’s a făcut, recent, unele afirmaţii pe care autorităţile locale din Bănie le-au considerat defăimătoare la adresa oltenilor. Invitat la un post local de televiziune din Timişoara, Popa Popa’s a spus că orașul de pe Bega „a fost invadat de olteni, care au stricat echilibrul cultural“, numindu-i pe olteni „ciurucuri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS