32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie internată a patra oară la Psihiatrie s-a spânzurat

O femeie internată a patra oară la Psihiatrie s-a spânzurat

Tragedie în Sibiu. O femeie, de 30 de ani, internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Sibiu, a murit după ce şi-a luat viaţa. Femeia era internată a patra oară.

Tânăra fusese adusă de poliţie la Spitalul de Psihiatrie, pe 16 mai, unde a fost internată fără consimţământul ei, dar cu acordul judecătorilor.

„A fost adusă în regim de urgență de Poliție și SMURD de la domiciliu, pentru consult de specialitate în cadrul Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, având în vedere starea agitată a pacientei pe fondul consumului de alcool. A fost reținută cu forme de internare nevoluntară pe Secția Psihiatrie II, Judecătoria Sibiu confirmând solicitarea de internare nevoluntară”, au transmis reprezentanții spitalului pentru Turnul Sfatului.

Tânăra urma tratament medicamentos, însă, la aproximativ o săptămână după internare, personalul a găsit-o inconştientă într-o baie, după ce ar fi încercat să se spânzure. Aceasta ştia că baia este singurulu loc nesupravegheat video unde îşi poate duce la capăt planul extrem. Deşi a fost resuscitată, tânăra a murit în aceeaşi zi la spital. Anterior internării, femeia ameninţase că îşi va lua viaţa.

Citeşte şi: Muncitor mort după ce a fost îngropat de un mal de pământ, în Bistriţa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS