26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHotnews: Ce spune judecătoarea care l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu despre decizia de suspendare a recuperării prejudiciului

Hotnews: Ce spune judecătoarea care l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu despre decizia de suspendare a recuperării prejudiciului

Decizia luată vineri de Tribunalul București privind suspendarea recuperării prejudiciului în dosarul de corupție al lui Dan Voiculescu reprezintă „un semnal manifest al disoluţiei Statului de Drept în România”, spune Camelia Bogdan.

Ea este judecătoare care a condus completul de la Curtea de Apel București care a pronunțat condamnarea la zece ani de închisoare, într-un interviu acordat Epoch Times.

Vineri, Tribunalul Bucureşti a dispus suspendarea executării sentinţei prin care instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv în 2014 la 10 de ani de închisoare pentru corupţie pentru privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Prejudiciul a fost calculat la aproximativ 60 de milioane de euro, sumă din care statul român a reușit să recupereze mică parte. Decizia instanței poate fi atacată cu apel de DNA.

Citeşte articolul integral AICI

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS