19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaluca Turcan, în vizită de lucru la Craiova. Ce se află pe agenda Ministrului Culturii

Raluca Turcan, în vizită de lucru la Craiova. Ce se află pe agenda Ministrului Culturii

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, se află astăzi la Craiova, într-o vizită de lucru. La prânz, ministrul a efectuat o vizită pe şantierul Bibliotecii „Omnia”, aflată în proces de reabilitare. Aceasta a anunţat că investiţiile în cultură vor continua în Craiova printr-un amplu proiect de reabilitare a Teatrului Naţional „Marin Sorescu”.

Programul Ralucăi Turcan include şi o vizită la Teatrul Național „Marin Sorescu” și la Clubul imersiv „Shakespeare Dimensions”. Pe agendă se află, de asemenea, participarea la spectacolul de teatru „A douăsprezecea noapte”, în regia lui Andrei Șerban, al Teatrului de Stat Constanța, care se desfășoară în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova în această seară, la ora 18:00.

„Investim în Festivalul Shakespeare, acest frate geamăn al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Motivul sau pretextul, depinde cum interpretaţi, pentru care sunt astăzi în Craiova este acest eveniment, alături de a vedea şi investiţiile în derulare. Ministerul Culturii susţine anul acesta consistent Festivalul, cu o finanţare de aproximativ 3,5 milioane lei”, a precizat Turcan, la Craiova.

Conform anunţului ministerului, tot astăzi Raluca Turcan se întâlneşte şi cu directorii instituțiilor culturale din Craiova pentru a discuta despre inițiativele și provocările sectorului cultural.

Mai multe despre vizita ministrului culturii la Craiova puteţi citi în ediţia de mâine a cotidianului Gazeta de Sud.

CITEŞTE ŞI: Poliţist judecat pentru operațiuni financiare incompatibile cu funcția

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS