26.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO menajeră din Samui a devenit milionară. A primit moștenire de la stăpâna care s-a sinucis

O menajeră din Samui a devenit milionară. A primit moștenire de la stăpâna care s-a sinucis

O menajeră thailandeză a susținut că franțuzoica pentru care lucra i-a lăsat moștenire 50 de milioane de baht. Averea antreprenarei din Franța este estimată la 100 de milioane de baht.  Cu puţin timp înainte de a recurge la gestul inexplicabil, milionara şi-a refăcut testamentul şi i-a lăsat întreaga avere menajerei sale
Catherine Delacot, de 59 de ani, a fost găsită moartă pe un pat lângă o piscină a vilei sale din Koh Samui, luni.

Menajera, din provincia Sakhon Nakhon, i-a arătat poliției un mesaj pe care a pretins că l-a primit de la doamna ei. Aceasta i-a spus că i-a lăsat prin testament bunurile ei în valoare de 50 de milioane de bath.
Nutwalai Phupongta, de 49 de ani, a lucrat pentru Catherine timp de 17 ani. Peste noapte, femeia a moştenit două vile, bani, mașini, inele și bijuterii cu diamante, în valoare de 2,5 milioane de euro.
Singura cerinţă lăsată de fosta sa angajatoare a fost să aibă grijă, în continuare, de cele trei pisici, potrivit www.nationthailand.com.

Delacot și i-a lăsat, de asemenea, alte două vile închiriate fostului ei soț, Vincent.
Până acum, poliția nu a încheiat încă cazul, dar consideră sinuciderea ca o posibilitate. Ei bănuiesc că femeia s-a împușcat după ce a fost diagnosticată cu cancer. Un pistol a fost găsit lângă trupul ei. Dar presupusa sinucidere nu a putut fi înregistrată pe camera de securitate a casei din cauza unghiului camerei de la piscină.

Citește și: Un adolescent radicalizat, împușcat mortal. Atacase cu cuțitul un australian

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS