20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCod galben de ploi și vânt puternic în cea mai mare parte a ţării, până vineri seară

Cod galben de ploi și vânt puternic în cea mai mare parte a ţării, până vineri seară

Administrația Națională de Meteorologie a transmiscă până vineri seară va fi vânt puternic şi ploi, în cea mai mare parte a țării. Au fost emise şi două avertizări cod galben.

În zonele montane, rafalele vor depăşi 90 de kilometri la oră.
În intervalul menţionat, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45…55 km/h. La munte rafalele vor depăşi 60…70 km/h”, conform ANM

ANM a emis, miercuri, o informare, valabilă în perioada 27 martie, ora 10.00 – 29 martie. În vestul, centrul şi nordul ţării, local vor fi cantităţi de apă de 10…15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte.

Meteorologii au emis şi o avertizare cod galben, valabilă în intervalul 27 martie, ora 10.00 – 27 martie, ora 22.00
Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crişanei, în cea mai mare parte a Moldovei, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăşi 90 km/h

Ulterior, codul galben se va restrânge, în intervalul 27 martie, ora 22 – 28 martie, ora 10.00.
Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crişanei şi în Carpaţii Meridionali. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăşi 90 km/h.

Citește și: Spring Harmonies la Filarmonica Oltenia Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS