14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTemperaturi de primăvară la sfârşitul lunii decembrie

Temperaturi de primăvară la sfârşitul lunii decembrie

Vremea se va încălzi, iar temperaturile vor fi deosebit de ridicate pentru această perioadă din calendar. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade.(sursa:

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe în nord-vestul, nordul şi centrul ţãrii. Pe crestele montane vor fi posibile fulguieli. Vântul va mai prezenta intensificãri la munte, în special la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi 80…90 km/h, dar pe alocuri şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului. Temperaturile minime, mult mai ridicate decât în mod obişnuit la aceastã datã, se vor situa între 0 şi 9 grade. Local în regiunile intracarpatice şi izolat în rest, se va forma ceaţã.

Vremea în data 26 decembrie 2023

Vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri şi pe suprafeţe mici ploi slabe, în jumãtatea de nord a ţãrii şi în zona montanã. Pe creste, în special ale Carpaţilor Orientali, trecãtor vor fi şi ninsori slabe. Vântul va prezenta intensificãri la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde la rafalã se vor depãşi 80…90 km/h, dar izolat şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade. Se va semnala ceaţã, mai ales dimineaţa şi noaptea, local în regiunile intracarpatice şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Presiunea atmosferică va creşte în a doua parte a intervalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS