18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia care a ucis un pieton încercând să se sinucidă, acuzată de omor

Femeia care a ucis un pieton încercând să se sinucidă, acuzată de omor

Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din București și a ucis un pieton este acuzată acum de omor cu intenție indirectă. Pietonul, o femeie care locuia în blocul respectiv, nu a mai putut fi salvată de medici. Familia acesteia a anunțat că o va da în judecată pe sinucigașă și va cere despăgubiri.

Ambele femei erau contabile. Cea care a vrut să se sinucidă avea 43 de ani, iar cea care a murit – 60.

Firma la care lucrează sinucigașa are biroul la etajul 5, același la care este situat apartamentul în care locuia femeia care a murit.

O contabilă care încearcă să se sinucidă scapă vie și nevătămată…

În dimineata tragediei, femeia de 43 de ani a venit la serviciu, a lucrat ceva la calculator, după care a ieșit pe balcon și s-a aruncat. Colegele ei erau în altă încăpere.

După tragedie, femeia a declarat că s-a uitat în stradă înainte să se arunce, pentru a se asigura că nu trece cineva. Nu a văzut pe nimeni. Probabil pentru că cea care avea să moară în locul ei ieșea din bloc chiar în momentul acela.

Sinucigașa a ajuns la spital cu răni minore, deși a căzut de la etajul cinci. Cel mai probabil, căzătura i-a fost atenuată de trupul celeilalte femei.

Colegele ei au fost audiate de polițiști și de procurori. Femeile ar fi povestit despre ea că este un bun profesionist, dar o persoană introvertită. Se pare că suferă de depresie și că mergea la psiholog.

… pentru că o altă contabilă moare în locul ei

Femeia pe care a lovit-o în cădere sinucigașa pare să fi fost la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit. Avea 60 de ani, locuia în blocul respectiv și tocmai plecase spre stația de autobuz. Nu a mai ajuns însă la serviciu, pentru că a fost strivită de femeia care se aruncase de la etajul 5. Fără să știe, a murit salvând viața unui om care nu mai vroia să trăiască.

Diagnosticul a fost de politraumatism prin strivire. Cu alte cuvinte, toate organele interne au fost rupte și avea multiple fracturi – inclusiv fracturi deschise. A stat în operație cinci ore, dar medicii nu au reușit să o salveze. A murit în cursul serii.

Sinucigașa riscă ani grei de închisoare și probabil va trebui să despăgubească familia victimei

Femeia care a încercat să se sinucidă a declarat polițiștilor și medicilor de pe ambulanță că îi pare rău de urmarea tragică a gestului ei.

După decesul victimei, polițiștii au schimbat încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în omor cu intenție indirectă. Femeia riscă să facă între 10 și 20 de ani de închisoare. Deocamdată cercetările sunt in rem, adică este vizată doar fapta.

Familia victimei a anunțat că o va da în judecată și va solicita despăgubiri. 

Citește și: Administratorii unui azil de bătrâni, reținuți pentru că ar fi folosit documente false pentru a lua licența de funcționare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS