20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a murit înecat la Costinești, alți doi sunt căutați de scafandri

Un bărbat a murit înecat la Costinești, alți doi sunt căutați de scafandri

Un bărbat din București, de 43 de ani, a murit înecat în stațiunea Costinești, vineri seară. Alți doi sunt căutați de scafandri în Eforie Nord și Vama Veche, relatează Digi24 și Ziua de Constanța.

Echipajele de salvare de la ISU Dobrogea au fost chemate în ajutor pentru a salva un bărbat care a fost scos din mare, în Costinești.

Trupul neînsuflețit a fost adus la mal cel mai probabil de valuri. Soția lui este cea care a sunat plângând la 112 să ceară ajutor. Medicii de la ambulanță au ajuns la fața locului, au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără rezultat.

Trei scafandri caută un bărbat care a intrat în mare în Vama Veche, pe plaja Golful Pescarilor. Acolo au fost trimise SMURD Vama Veche si TARGA Mangalia.

Alți doi bărbați sunt căutați de scafandri

”Colegii ajunşi la caz au constatat faptul că bărbatul nu se mai vede în mare. Din cadrul Inspectoratului au plecat pentru căutări trei scafandri cu o autospecială”, a transmis ISU Constanţa.

O altă solicitare a venit de la Eforie Nord. Acolo un bărbat a dispărut în valuri în zona Steaua de Mare. Acolo s-au deplasat ambarcaţiunea CBRN şi un echipaj de prim-ajutor, precum şi şapte scafandri cu o autospecială.

La căutări a fost solicitată să intervină şi o ambarcaţiune a Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

Scafandrii caută, potrivit Digi24, un bărbat care a intrat în mare alături de un tată care încerca să își salveze copilul din apă.

Citeşte şi: Tânăr reținut după ce a torturat o pisică și a postat imaginile pe o rețea de socializare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS