22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent bătut şi încuiat într-o toaletă pentru că nu a vrut să muncească la un vecin

Adolescent bătut şi încuiat într-o toaletă pentru că nu a vrut să muncească la un vecin

Un adolescent a fost bătut şi încuiat într-o toaletă pentru că nu a vrut să muncească la un vecin. Agresorul a fost arestat preventiv pentru lovire, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare. Alţi doi tineri sunt cercetaţi pentru că l-au ajutat să îl sechestreze pe adolescent, scrie News.ro.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea îl bănuiesc pe tânărul de 23 de ani că, la 12 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, cu sprijinul altor doi tineri, ambii de 19 ani, din aceeaşi comună, în timp ce un minor de 14 ani, din comuna Hidişelu de Sus, se afla în perimetrul unui teren de sport din localitatea bihoreană Mierlău, l-ar fi agresat pe acesta, iar apoi l-ar fi încuiat, pentru aproximativ 2 ore, într-un grup sanitar dezafectat, din incinta vestiarului respectivei clădiri, motivul fiind faptul că minorul ar fi refuzat să presteze anumite activităţi prin gospodărie, pentru tânărul de 23 de ani”, a informat, miercuri, IPJ Bihor.

Cercetările făcute de poliţişti au arătat că adolescentul a fost agresat în repetate rânduri de acelaşi bărbat. Acesta este bănuit că, pe 15 aprilie, cu sprijinul unuia dintre tinerii de 19 ani, l-ar fi acostat pe băiat pe o stradă din Oradea şi l-ar fi bătut.

Tânărul mai este acuzat că, în luna martie, ar fi ameninţat-o pe mama copilului cu acte de violenţă asupra minorului. Acest fapt i-a creat acesteia şi fiului său, o stare de temere”, precizează sursa citată.

În urma agresiunilor, adolescentul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 5 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor trei agresori.

Citeşte şi: Un bărbat băut şi fără permis a căzut cu ATV-ul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS