10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSINLESS invită clienţii să vadă şi să testeze produsele în primul showroom dedicat industriei HORECA din Craiova

SINLESS invită clienţii să vadă şi să testeze produsele în primul showroom dedicat industriei HORECA din Craiova

La sfârşitul anului 2022, SINLESS a deschis primul showroom de ambalaje şi consumabile HORECA din regiune. Un loc amenajat într-un mod original, chiar de către echipa companiei, unde produsele comercializate sunt expuse pentru a le înlesni clienţilor cele mai inspirate alegeri.

Managerul companiei, Marius Ciuciuc, povesteşte că ideea acestui showroom i-a venit în urma discuţiilor cu clienţii, care solicitau să vadă produsele. „Am decis să eficientizăm acest proces prin inaugurarea acestui spaţiu inedit, unde avem expuse toate produsele din portofoliul companiei, iar clientul poate veni oricând să le vadă. În plus, de aici pot procura mostre de produse pentru a le testa înainte de a le cumpăra şi pot testa diferite echipamente de etichetare şi ambalare”, spune Marius Ciuciuc.

SINLESS, un partener de încredere pentru companiile din industria HORECA

„Când ai nevoie de un produs pe care îl vei folosi în mod intensiv în activitatea ta, considerăm că e foarte important să îl vezi, să îl pipăi, să îl testezi înainte de a face o alegere, iar showroom-ul nostru a fost gândit tocmai pentru a răspunde acestei nevoi şi pentru a sprijini clienţii noştri să ia cele mai bune şi cele mai eficiente alegeri”, explică managerul companiei.

SINLESS se mândreşte cu o echipă de profesionişti în domeniul comerţului şi al distribuţiei şi a construit, de-a lungul anilor, o reţea solidă de parteneri şi furnizori de încredere. Compania pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de produse biodegradabile, oferind alternativă ecologică la ambalajele de plastic.Gama de produse este foarte variată şi include folii, saci, ambalaje de unică folosinţă, sacoşe şi pungi de hârtie, etichete şi alte tipuri de ambalaje, precum şi consumabile precum mănuşi, detergenţi profesionali şi alte produse necesare în industria alimentară.

În plus, compania oferă posibilitatea de a personaliza produsele după cerinţele clienţilor.

„Ne concentrăm pe oferirea de soluţii personalizate pentru fiecare client în parte, cu produse de calitate şi cu un serviciu prompt şi eficient”, transmite echipa SINLESS Craiova.

Detalii la telefon 0765 819 919 sau pe www.sinless.ro.

Citeşte şi: Cum ajungi de la 600 lei la o cifră de afaceri de peste un milion de euro. Povestea SINLESS Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS