17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă fetiţe abandonate de mamă au fost violate de tată şi de un coleg al acestuia

Două fetiţe abandonate de mamă au fost violate de tată şi de un coleg al acestuia

Două surori din Botoşani ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor şi de un coleg al acestuia. Totul a ieşit la iveală când o învăţătoare a observat că fetele sunt mereu triste şi speriate şi a discutat cu ele. După discuţia cu fetele, femeia a anunţat imediat autorităţile, informează Observatornews.

Cele două fete, în vârstă de 7, respectiv 8 ani, ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor. Ulterior, s-a aflat că și un coleg de-al bărbatului ar fi agresat-o pe una dintre micuțe.

Copilele erau mereu triste și supărate, nu vorbeau cu nimeni la școală, așa că o învățătoare a stat de vorbă cu ele și le-a întrebat ce se întâmplă.

Minorele i-au povestit cadrului didactic momentele de groază prin care au fost nevoite să treacă din cauza tatălui lor. Dascălul a anunțat imediat autoritățile, care au început cercetările.

Fetele și cei doi frați mai mici se aflau în grija tatălui, după ce mama l-a părăsit pe bărbat și i-a lăsat pe copii în grija acestuia. Copiii erau într-o stare deplorabilă, într-o locuință improvizată, și de mai multe ori cadrele didactice au observat faptul că fetele nu sunt îngrijite.

Micuțele și frații lor au ajuns în grija Protecției Copilului.

Continuă verificările pentru a vedea cum a fost posibil așa ceva și se face consiliere psihologică cu fetele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS