14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCuplu căutat după ce a luat banii uitaţi de o femeie într-un bancomat

Cuplu căutat după ce a luat banii uitaţi de o femeie într-un bancomat

O femeie şi un bărbat, suspectaţi că au luat 1.900 de lei dintr-un bancomat din Sfântu Gheorghe, sunt căutaţi de poliţişti, care au publicat fotografia celor doi, cerând ajutorul populaţiei, potrivit News.ro.

IPJ Covasna a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că, la data de 15.11.2022, o femeie s-a dus la ATM-ul unei unităţi bancare de lângă complexul comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe, ca să retragă o sumă de bani.

După efectuarea tranzacţiei, femeia a luat cardul bancar, dar a uitat să ia banii. Aceştia au fost ridicaţi de un cuplu care a trecut pe lângă ATM şi care este căutat acum de poliţie.

Oamenii legii au făcut publică imaginea celor doi, surpinsă de camerele de luat vederi din zonă, şi cer ajutorul populaţiei pentru identificarea celor doi.

”La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani, si-a însuşit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoţită de un bărbat, ulterior aceştia părăsind zona.

Femeia în cauză avea părul tuns scurt şi era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roşie, având pantofi de culoare închisă. Bărbatul care o însoţea purta pe cap o pălărie de culoare închisă, îmbrăcat cu o geacă de culoare  roşie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe”, a mai transmis sursa citată.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS