24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn motociclist a murit după ce a fost aruncat într-un gard de frâna pusă în curbă

Un motociclist a murit după ce a fost aruncat într-un gard de frâna pusă în curbă

Un bărbat care a plecat cu motocicleta la plimbare după o petrecere, fără echipament corespunzător şi fără cască de protecţie, a murit joi seară pe o stradă din Chiajna. Accidentul cumplit a fost surprins de camerele de supraveghere, informează Observatornews.

După ce ar fi chefuit la o petrecere, tânărul de 38 de ani a împrumutat motocicleta unui prieten şi a ieşit la o plimbare. Într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul direcției pe o alee şi nu a mai putut evita tragedia. Bărbatul a murit pe loc.

 Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Bărbatul a frânat brusc înainte de o curbă şi a fost aruncat de pe motor într-un gard metalic.

„Joi seară, în jurul orei 20.19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Roșu din comuna Chiajna, s-a produs un eveniment rutier, în care a fost implicat un motociclist. La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD, care a declarat decesul motociclistului.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, în timp ce se deplasa cu motocicleta pe o stradă din satul Roșu, a părăsit partea carosabilă și  a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”, au transmis, seara trecută, polițiștii. 

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, care efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care  se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS