19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a stabilit în ce penitenciar din România în care va fi dusă Elena Udrea

S-a stabilit în ce penitenciar din România în care va fi dusă Elena Udrea

După ce va fi predată autorităților din România, Elena Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploiești – Târgșorul Nou, în vederea efectuării perioadei de carantinare-observare, timp de 21 de zile, într-o cameră de minim 4 mp, scrie Cosmin Dorobanțu– Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP).

Federația reacționează la atacurile sistematice ale Elenei Udrea la imaginea poliției penitenciare, cu scopul de a scăpa de închisoare, după ce a contribuit, timp de 10 ani, la sărăcirea unor generații de români, printre care se află și familiile polițiștilor de penitenciare.

Este adevărat că nu avem un sistem penitenciar așa cum și-ar dori politicienii infractori dovediți de justiție, însă banii publici furați timp de 10 ani de Elena Udrea și de clientela politică din anturajul acesteia, ar fi putut fi folosiți pentru investiții în condițiile de detenție și de muncă din penitenciare și, poate astăzi, aveam un sistem penitenciar similar celui norvegian. Din păcate, am avut o clasă politică din care a făcut parte și fostul ministru Elena Udrea, care timp de un deceniu a furat nu numai banii publici ai României, ci și educația și sănătatea românilor. Efectele le vedem astăzi.

Unde va fi depusă Udrea

În continuare, Elena Udrea nu renunță la prejudicierea poliției penitenciare, chiar din calitatea sa de infractor dovedit și condamnat, lansând în spațiul public românesc, inclusiv în spațiul public din afara granițelor țării, acuzații nefondate despre posibile condiții inumane și degradante din penitenciarele românești. A devenit o cutumă printre politicienii infractori să lanseze acuzații false despre condițiile din penitenciare, pentru a scăpa de pușcărie.

După ce va fi predată autorităților din România, Elena Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploiești – Târgșorul Nou, în vederea efectuării perioadei de carantinare-observare, timp de 21 de zile, într-o cameră ce îi va asigura un spațiu minim de 4 mp, deoarece fenomenul supra aglomerării nu este atât de accentuat ca în unitățile penitenciare destinate persoanelor condamnate de gen masculin.

Având în vedere domiciliul acesteia, Elena Udrea va continua executarea pedeapsei și după cele 21 de zile aferente perioadei de carantinare–observare, tot în Penitenciarul Ploiești-Târgșorul Nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS