13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraian Băsescu a provocat un accident rutier în București

Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a ajuns, duminică după-amiază, la Poliție, de bună voie, după ce a lovit o maşină parcată pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei.
Imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate. Ba chiar a lăsat un număr de telefon la care utilizatorul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.
Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon…
Vă mulțumesc și scuze pentru incident”, a transmis Traian Băsescu șoferului a cărui mașină a accidentat-o.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea. Era obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore.
„În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, au transmis reprezentanții poliției.

Tamponare din neatenție

Traian Băsescu are mașina din 2012. A fost prima ieșită pe linia de fabricație de la Craiova. Traian Băsescu nu este la primul accident de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat din neatenție o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta. Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni. Tamponarea de acum este însă cea mai ușoară. Fostul Președinte al României a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0. Chiar și așa, riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și amendă de 590 de lei, dar numai după ce victima acestui accident ușor se va prezenta și ea la Biroul de Accidente Ușoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS