19.5 C
Craiova
luni, 27 iunie, 2022
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Dolj: Femeie urmărită internaţional depistată de poliţişti

(VIDEO) Dolj: Femeie urmărită internaţional depistată de poliţişti

-


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au desfăşurat o acţiune în municipiul Craiova, în vederea depistării persoanelor urmărite internaţional.

A fost depistată o femeie de 38 de ani, din municipiul Craiova, pe numele său fiind emis un Mandat European de Arestare. Doljeanca era condamnată de autorităţile judiciare din Italia la o pedeapsă de 6 ani, 10 luni şi 23 de zile pentru comiterea mai multor infracţiuni de jaf organizat sau armat (astfel cum sunt prevăzute de Codul Penal Italian).

În fapt, femeia a fost condamnată pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din magazine prin folosirea violenţei.

Aceasta a fost escortată și prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care în baza mandatului european de arestare, a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdusă în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de...

Drumurile naționale din Oltenia, întreținute cu 98,5 milioane de euro. Banii vin prin CNAIR pentru DRDP Craiova și cele șase secții.

ȘTIRI GdS