32.8 C
Craiova
sâmbătă, 13 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJill Biden: Sunt recunoscătoare poporului român că a primit ucraineni în casele şi inimile lor

Jill Biden: Sunt recunoscătoare poporului român că a primit ucraineni în casele şi inimile lor

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a scris pe Twitter un mesaj adresat românilor, după vizita în țara noastră. Aceasta a spus că este recunoscătoare poporului român că a primit ucraineni în casele şi inimile lor. „Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continuă să fie atât de puternice şi rezistente. Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor”, a scris Prima Doamnă a SUA pe Twitter, potrivit news.ro.

Aceasta a transmis şi un mesaj lui Carmen Iohannis, la finalul vizitei în România. „Colegei mele profesoară şi Prima Doamnă, mulţumesc pentru o după-amiază în România plină de compasiune şi speranţă. Nu numai că împărtăşim o dragoste pentru elevii noştri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean”, a mai afirmat Jil Biden.

Carmen Iohannis şi Jill Biden au vizitat sâmbâtă o şcoală din Bucureşti. Acolo s-au întâlnit cu mai mulţi copii refugiaţi ucraineni şi cu mamelor acestora.

Citește și: Ziua 74 de război. O bombă a lovit o școală devenită buncăr, în Lîsîceansk

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS