15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljean reținut pentru amenințare și hărțuire

Doljean reținut pentru amenințare și hărțuire

Polițiștii din Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de ameninţare, hărţuire şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 7 martie, bărbatul ar fi ameninţat cu acte de violenţă, o femeie de 44 de ani, din comuna Seaca de Câmp, în timp ce aceasta se afla pe raza Municipiului Calafat.

Totodată, din cercetări, a reieşit că bărbatul, în perioada 2019-2021, ar fi hărţuit un bărbat de 49 de ani, din Calafat şi pe membrii familiei acestuia.

De asemenea, la data de 9 aprilie 2021, bărbatul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un vehicul, pe raza satului Smârdan, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ameninţare, hărţuire şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS