13.4 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateMinistrul energiei, Virgil Popescu, a fost depistat pozitiv la COVID-19

Ministrul energiei, Virgil Popescu, a fost depistat pozitiv la COVID-19

Ministrul energiei, Virgil Popescu, anunță, într-o postare pe Facebook, că a fost depistat pozitiv la testul PCR. El spune că are o formă ușoară de COVID și că este izolat la domiciliu, unde ia tratamentul prescris de medici.

De notat că ministrul energiei a participat, ieri, în format fizic la ședința de Guvern, ulterior fiind prezent la o conferință de presă, conform G4Media.ro.

Redăm mai jos postarea de pe Facebook:

”De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID – 19.

Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ.

Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă.

Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS