7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie dată în urmărire naţională, prinsă în timp ce cerea bani deghizată în călugăriţă

Femeie dată în urmărire naţională, prinsă în timp ce cerea bani deghizată în călugăriţă

Un poliţist din judeţul Bacău a dat dovadă de mult spirit de observaţie, reuşind să prindă o femeie dată în urmărire la nivel naţional. Poliţistul nici măcar nu era în timpul serviciului, informează Observatornews.

Poliţistul din Bacău se afla într-un hipermarket din oraş, împreună cu fiul său, când a observat-o pe tânăra în vârstă de 31 de ani. Femeia era deghizată în călugăriţă şi se sustrăgea pedepsei primite pentru lipsire de libertate şi violare de domiciliu.

Experienţa de 20 de ani pe care o are în cadrul departamentului de Investigaţii Criminale l-a ajutat pe poliţistul moldovean să rezolve acest caz.

„La data de 5 ianuarie a.c., un polițist din cadrul Serviciului de Investigații Criminale aflat în timpul liber, pe strada Narciselor din municipiul Bacău, a depistat o tânără de 31 de ani, din localitate, împotriva căreia a fost instituită măsura urmăririi la nivel naţional.

Cea în cauză se sustrăgea de la executarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fiind condamnată la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal sub forma complicității și violare de domiciliu.

Tânăra era deghizată în măicuță și apela la mila publicului.

S-a procedat la introducerea persoanei în cauză în Penitenciarul Bacău”, se arată în comunicatul IPJ Bacău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS