7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMesaj în limba romani transmis de Valeriu Gheorghiță pentru a încuraja vaccinarea în comunitățile de romi

Mesaj în limba romani transmis de Valeriu Gheorghiță pentru a încuraja vaccinarea în comunitățile de romi

-

„Na dara! Na-i chanci nasul, hai te cheras o vaccino!” adică „Nu te teme! Nu e nimic rău! Hai sa facem vaccinul!”, este mesajul în limba romani transmis de Valeriu Gheorghiță, șeful CNCAV, odată cu lansarea unei campanii pro-vaccinare a Agenției Naționale pentru Romi.

Clipul cu mesajul șefului CNCAV poate fi văzut aici.

Agentia Națională pentru Romi (ANR) lansează o campanie de încurajare a vaccinării in comunitățile de romi, ca urmare a procentului mic de persoane vaccinate în această comunitate, așa cum se întamplă pe tot teritoriul României.

„In calitate de președinte al ANR, îi mulțumesc d-lui Valeriu Gheorghiță, pentru implicarea in campania ANR, prin care încercam să încurajăm cât mai mulți romi să se vaccineze. Mesajul în limba romani al d-lui Valeriu Gheorghiță face parte dintr-o campanie amplă demarată de ANR, prin care încercăm să eliminăm fricile romilor legate de vaccin”, a declarat Iulian Paraschiv, presedintele Agentiei Nationale pentru Romi .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS