16.8 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru intervalul 18 octombrie – 15 noiembrie.Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât în mod normal în următoarele 4 săptămâni, iar ploile vor lipsi în anumite zone.

Săptămâna 18 – 25 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile estice, sudvestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Argeş: Cadavrul unui tânăr bătut şi violat, găsit în...

Un tânăr de 30 de ani, din comuna argeșeană...

ȘTIRI GdS