5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate53 kg de trufe negre, confiscate de poliţiştii din Neamţ

53 kg de trufe negre, confiscate de poliţiştii din Neamţ

Poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au găsit în maşina unui bărbat, de 32 ani, din judeţul Alba, trufe în valoare de 91.000 lei, pentru care nu a putut prezenta documentele de provenienţă, informează Digi24.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat, luni, că bărbatul a fost oprit pe Drumul Naţional 12C, în localitatea Ticoş Floarea, după ce maşina a fost înregistrată cu 97 km/oră, pe un sector cu limita de viteză de 50 km/oră.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit 53,58 kg trufe negre, pentru care cel în cauză nu deţinea documente legale de provenienţă, existând suspiciunea sustragerii acestora din fondul forestier naţional. Trufele, în valoare de aproximativ 91.000 lei, au fost ridicate de poliţişti şi predate specialiştilor din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ”, a declarat, într-un comunicat de presă, subinspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt al oricăror produse specifice ale fondului forestier naţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS