17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 8.100 de candidaţi, înscrişi pe cele 412 posturi de ajutor şef de post

Peste 8.100 de candidaţi, înscrişi pe cele 412 posturi de ajutor şef de post

8.161 de candidaţi s-au înscris la concurs, pentru cele 412 posturi de ajutor şef de post, prin încadrare directă, din sursă externă. Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, respectiv 378 de persoane, pe 15 posturi scoase la concurs, a transmis, marţi, IGPR, citat de News.ro.  

Sursa citată a precizat că cei mai mulţi candidaţi pe loc au fost la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, unde s-au înscris 211 candidaţi, pe 6 posturi scoase la concurs. 

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene ale Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidaţii ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. 

La data de 23 octombrie, va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă. 

Înscrierea candidaţilor se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS